kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün İçinden
Günün İçinden

Beckham zorda
REAL Madrid'in yıldızı David Beckham'ın 3 aylığına anlaştığı 11 Kübalı korumayı kovması başına iş açtı. 11 Kübalı koruma, Beckham ve eşi Victoria ile ilgili tüm sırları, topladıkları bant, kaset ve fotoğrafları 800 bin euro verene satacaklarını açıkladılar. Korumalar, İngiliz futbolcunun İspanyol genç kızlarla olan randevularını da organize ettiklerini iddia ettiler.

Milliler Güney'e
TÜRKİYE
ile Danimarka, Adana ve Mersin'de iki milli maç oynayacak. 17 Şubat Salı günü Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda Türkiye-Danimarka Ümit Milli, 18 Şubat Çarşamba günü ise Adana 5 Ocak Stadı'nda Türkiye-Danimarka A Milli Takımlarının özel maçta karşı karşıya gelecek. Ekipler 16 Şubat Pazartesi günü Mersin HiltonSA Oteli'nde kampa girecek.

Hedef İstanbulspor
LİGDE
ikinci yarıya Malatyaspor yenilgisiyle başlayan Adanaspor, gözünü kardeş takımı İstanbul'la yapacağı maça çevirdi. Adanaspor Genel Menajeri Şahabettin Yavuzer, İstanbul'u yenip kendilerine geleceklerini söyledi. Bu arada turuncu-beyazlılar, antrenmanlarda Belçika'nın Lomen takımından Ümit Bilican ile İsviçre'nin Zürih takımından Vural Önen'i deniyor.

Ümit Davala kalıcı
MİLLİ
futbolcu Ümit Davala, Almanya Birinci Ligi takımlarından Werder Bremen ile olan sözleşmesini 2006 yılına dek uzattı. Werder Bremen Kulübü tarafından yapılan açıklamada, Ümit ile yapılan sözleşmede, sürenin 1 yıl uzatılabilmesi seçeneğinin de yer aldı. Ümit sezon başında Inter'den Bremen'e kiralanmıştı. Inter'in Ümit'in sözleşmesini bedelsiz feshettiği de açıklandı.

Tekvandoya başlama yaşı 5'e indirildi
GENÇLİK
ve Spor Genel Müdürlüğü, kendisine bağlı federasyonlarda spora başlama, asgari lisans çıkarma ve serbest transfer yaş sınırlarını yeniden belirledi. Belirlenen yeni kurallara göre en düşük spora başlama yaşı 4 ile satranç branşı olarak belirlendi. Artistik buz pateni ve tekvando da ise başlama yaşı 5 olarak tespit edildi. En yüksek spora başlama yaşı ise 18 ile otomobil sporlarına getirildi.

En iyisi Santini
FRANSA
Milli Takımı Teknik Direktörü Jacques Santini, 2003'ün en iyi milli takım teknik direktörü seçildi. IFFHS'nin değerlendirmesine göre Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş, 21 puanla 14. sırada yer buldu.

Telekom turladı
AVRUPA FIBA Ligi A Grubu'- nda yeralan Türk Telekomspor, Bosna Hersek'in Siroki takımını 85-62 mağlup ederek, tur atlamayı garantiledi. Telekom'da Stanescu (13), Mack (12), Bekir (13), Şemsettin (17), Murat (2), Umut (7), Mutlu (16), Can (2), Nedim (3) sayile oynad

Bir ölüm daha!
İSVEÇ'TE amatör futbolcu, idman sırasında öldü. Dördüncü kümede oynayan 30'lu yaşlardaki futbolcu, dün idman skas germe ve esnetme hareketleri yaparken ykaldArkadaşlarve yardekibinin çabalarraamatör sporcu kurtarFutbolcunun ölüm nedeni otopsiden sonra kesinlik kazanacak. Ciddi bir sasorunu olmadbilinen sporcunun, kalp durmassonucu öldüü tahmin ediliyor. Portekiz'in Benfica takımında forma giyen 24 yaşındaki Macar futbolcu Miklos Feher de, lig maçında birden fenalaşarak ölmüştü.

Alpay Güney Kore'de
TÜRKİYE ile İngiltere arasında oynanan olaylı maçın ardından Aston Villa ile yollarını ayıran Alpay Özalan, Güney Kore'nin Ienchon takımıyla büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Alpay, Güney Kore ve Japonya'da düzenlenen 2002 Dünya Kupası'nda Kore'de yaşadunutamadve bu yüzden ditekliflerin hepsini geri çevirip buraytercih ettisöyledi. Bu takteknik direktörlüünü F.Bahçe'nin eski hocası Lorant yapıyor.

Güneş 14.sırada
FRANSA Milli Takımı Teknik Direktörü Jacques Santini, 2003'ün en iyi milli takım teknik direktörü seçildi. IFFHS'nin değerlendirmesine göre Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş, 21 puanla 14. sırada yer buldu.

Benim ilacım Vigo
CELTA Vigo karşattgolle gol saysekize yükselten Nihat Kahveci, Mundo Deportivo gazetesine konuştu. yçok çabuk geçtikaydeden Nihat, "Artık Vigo benim için çok önemli. İlk lig maçımı burada oynamıştım. Bu sezon ise AB statüsündeki ilk mücadelem Vigo'ya karşoldu" ifadesini kullandı.
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Artık Yıkılmayız
 Kulübedeki Trilyonlar
 UEFA Beğendi
 Arkandayız hocam
 Gitti bonservis parası
 Heyecan dorukta
 Şifo listeyi deldi
 Forvette sıkıntı var
 Böyle Şeyler söyleme !
 Saran'a baskı
 Kupa göründü
 Duncan'ın smacı kırmızıya takıldı
 Ülker Roma'yı yakmaya gitti!
 Ata'ya ayıp etti
 F.bahçe Günlüğü
 Vigo Nihat için çok anlamlı
 Ayrılmamı istiyorlardı
 İlhan kızına koştu
 Berkant iddiası
 Şardan heyecan yarattı
 Yıldırım fırça!
EMRAH KAYALIOĞLU
Tamamen tesadüf
Hikayemiz Amerika Birleşik...
Erdoğan'a 'Kıbrıs' desteği
Erdoğan'a 'Kıbrıs' desteği
Deniz Baykal, 'Kıbrıs sorununda hükümetin yeni bir çaba içinde...
Celal Doğan CHP'de
Celal Doğan CHP'de
CHP genel merkez yönetimi ile iki yıl önce anlaşmazlığa düşüp...
Ömürlerinin sonbaharında Pınar'la hayat buldular
Ömürlerinin sonbaharında Pınar'la hayat buldular
Kenan-Şaziye Emir çifti, 17 Ağustos depremini Gölcük'te yaşadı.
Gece nöbeti profesörlere kaldı
Gece nöbeti profesörlere kaldı
İSTANBUL Üniversitesi'ne bağlı Kardiyoloji Enstitüsü'nü Cerrahpaşa...
Ya Amerika ya Antalya
Ya Amerika ya Antalya
Sosyete ve sanat dünyasının tanınmış isimleri genelde aynı tatil...
Gözü çok yükseklerde
Gözü çok yükseklerde
SEKSİ yıldız Elisha Cuthbert, ülkemizde de beğenilerek izlenen...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.