kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bizi Dinleyin, Bunları İzleyin...
Puslu havalarda sakın duygusal film izlemeyin
Bizi Dinleyin, Bunları İzleyin...

Bizi Dinleyin, Bunları İzleyin...

HABABAM SINIFI
Yıl 2003, eski Hababam sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hâlâ eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri (Mehmet Ali Erbil) işletmektedir. Okuldaki Hababam geleneği de tüm hızıyla devam etmekte ve okuldaki tüm öğretmenler, bu sınıftaki öğrencilerin bin bir türlü oyunlarından yılmış, kaçacak yer arar olmuşlardır. Tüm bunları fırsat bilen Deli Bedri lakaplı okul sahibi, okulu kat karşılığı müteahhite satıp, yerine plaza yapılmasını arzulamaktadır. Onun bu hayalinden haberdar olan okul müdiresi Fatoş Hoca (Hülya Kocyiğit) okulun satılma bahanesi olan Hababam Sınıfı ile mücadele edebilmek için eski Hababamcılar'dan yardım ister. Tulum Hayri (Cem Gürzap), Hayta İsmail (Ahmet Arıman) ve Güdük Necmi (Halit Akçatepe) aralarında konuşur ve Güdük Necmi'yi okula sahte Rehberlik Öğretmeni olarak yollamaya karar verirler. Okula elinde sahte belgelerle gelen Güdük Necmi bir süre sonra Hababam Sınıfı'na gerçek kimliğini açıklar ve Hababamcılar'la sıkı bir işbirliği yaparak, Deli Bedri ile mücadele etmeye başlarlar.

AŞK HER YERDE

Dört Nikâh Bir Cenaze", "Bridget Jones'un Günlüğü", "Nothing Hill" filmlerinin senaryo yazarı Richard Curtis bu kez yönetmen koltuğunda. Kadroda Hugh Grant, Colin Firth, Liam Neeson, Billy Bob Thornton, Emma Thompson, gibi birbirinden ünlü oyuncular var. Film, eleştirmenler tarafından şimdiye kadar çekilmiş en eğlenceli İngiliz yapımı olarak tanımlanıyor. Noel günleri Londra'sında, birbiriyle iç içe geçmiş, aşkla ilgili, birbirinden eğlenceli ve dokunaklı yedi öyküyü anlatan film, Richard Curtis'in ilk yönetmenlik sınavı özelliğini taşıyor. Hugh Grant filmde, göreve geldiği ilk gün çay servisi yapan Natalie adlı kıza aşık olan bekâr İngiltere başbakanını oynuyor. Hugh Grant'in deyimiyle bu filmde rol almayan oyuncu kalmamış gibi. Keira Knightley, Emma Thompson, Colin Firth, Laura Linney ve Rowan Atkinson gibi İngiliz sinemasının en iyi oyuncularının başı çektiği güçlü bir kadro var. Filmde ayrıca ünlüler dünyasından çok sayıda konuk oyuncu da var. Claudia Schiffer, Michael Parkinson ve Ant & Dec ikilisi bunlardan birkaçı. Amerikalı izleyiciler de unutulmamış ve onlar için ABD Başkanı rolünde Billy Bob Thornton gibi Hollywood'un büyük aktörlerinden birisine yer verilmiş. Aşktüm yönleriyle ele albu film, eleştirmenler tarafşimdiye kadar çekilmiş en eyapolarak tan

OKUL
Türkiye'nin ilk fantastik korku dizisi 'Sır Dosyası'nın yaratıcılarından Taylan biraderler, Türk sinemasının unuttuğu bir dala, korku sinemasına el attı. ÖSS'ye hazırlanan bir grup gence dadanan hayaletin öyküsünü ele alan filmin konusu kısaca şöyle: Okul dergisinin editörü Gökalp (Burak Altay) okulun ilk günlerinden itibaren okulun en güzel kızı Güldem'e (Nehir Erdoğan) aşıktır. Güldem için hikâyeler yazan ve bu hikâyeleri okulun çeşitli yerlerine bırakarak onun kalbini kazanmaya çalışan Gökalp, bu amacına hiçbir zaman ulaşamaz ve bir gün ardında gizemli bir mektup bırakarak intihar eder. Bir yıl sonra tam Gökalp'in ölüm yıldönümünde gizemli olaylar baş gösterir. Bu olaylardan sadece Güldem değil, Güldem'in etrafındakiler de etkilenmektedir. Bir süre sonra gerçek ortaya çıkar, Gökalp'in hayaleti, intiharına neden olan herkesten intikam almaktadır. Hem de ÖSS'ye haftalar kala!

VİZONTELE TUUBA
Yılmaz Erdoğan'ın, Ömer Faruk Sorak ile birlikte yönettiği ve izleyici rekorları kıran Vizontele'nin devamı Vizontele Tuuba da vizyondaki eğlenceli ve izlenmesi gereken filmlerden biri. Bu kez Erdoğan, yönetmen koltuğunda tek başına. Senaryoda da yine Yılmaz Erdoğan'ın imzası var. Tarık Akan, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Tolga Çevik, İclal Aydın, Tuba Ünsal başrolleri paylaşıyor. Filmde, 12 Eylül sonrası aynı kasabada yaşananlar anlatılıyor. Türkiye sinemalarında tüm zamanların izlenme rekorlarını kıran ilk bölümün devamı olan bu ikinci filmde, aradan 6 yıl geçmiştir ve televizyon artık yaygınlaşmıştır. Deli Emin kasabanın tabelacılık işlerini yürütmeye başlamıştır. Ülkede yaşanan siyasi gelişmeler ve gelen sürpriz konuklarla, kasaba daha da renklenecektir.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Mahallenin Şoför Nebahat'ıydı
 Seksi pano dava konusu
 Kitlelerin yeni afyonu 'imaj'
 Oyuncu olmamın nedeni: SEZEN
 Vitrin Meleği
 Sanal seks aldatma değilmiş
 Ne yapsanız boş!
 Erkeklerin yüzde 40'ı ESTETİKLİ
 Şener Şen'in şive hocası Ciwan Haco'nun tercümanı Kürt...
 Haftalık Keyif Rehberi
 Bu havada sakıncalı 10 film seçildi!
GÜLSE BİRSEL
Televizyondan inciler!
Ekolay değil tabii. Kameraları...
AYŞE TÜTER
Patatesli soğan çorbası
PATATES ve soğanın...
Hamile Yengesini döve döve öldürdü
İSTANBUL Bağcılar'da, ağabeyinin evinde kalan genç kendisini...
Kurbanının evinde cüzdanını düşürdü
İZMİR Buca'da son bir yıl içinde yedi kadına döverek tecavüz...
Tornavida İle Öldürüldü
ESKİŞEHİR'DE yalnız yaşayan emekli memur Hilmi Seçer, evinde...
İpekçi'nin sergisi kara yenik düştü!
İpekçi'nin sergisi kara yenik düştü!
Borusan Otomotiv'in kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde...
Şu şöhretlileri anlamak çok zor!
Şu şöhretlileri anlamak çok zor!
Yarı çıplak dolaşıyorlar, ama yakalanınca kızıyorlar
Ünlülere akıl...
Bu kez gerçekten ayrıldık.
Bu kez gerçekten ayrıldık.
Uzun süreden beri ilişkileriyle magazin dünyasının gündeminden...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.