kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Erkek gibiydi ama lezbiyen değildi
Mahallenin Şoför Nebahat'ıydı
Erkek gibiydi ama lezbiyen değildi
Karımla lezbiyen ilişki yaşıyordu

Erkek gibiydi ama lezbiyen değildi

Eski futbolcu Yelda'yı 13 yerinden bıçaklayarak öldüren Yaşar Hüseyin Yardımcı, 'Öldürdüm çünkü karımla lezbiyen ilişki yaşıyordu' dedi ama mahalle sakinleri Yelda Yıldırım'ı savunuyor: Sadece erkek gibi görünüyor, erkek gibi bitirim yaşıyordu.

Fatih'te geçtiğimiz hafta yaşanan kıskançlık cinayeti, hikâyesiyle akıllara durgunluk getiriyor. Yaşar Hüseyin Yardımcı tarafından, eşi ile 'lezbiyen ilişki' yaşadığı gerekçesiyle 13 yerinden bıçaklanarak öldürülen eski futbolcu Yelda Yıldırım, kısacık hayatına dayanılmaz acılar sığdırdı.

MAHALLENİN BİTİRİMİYDİ
Yelda daha küçük yaştayken annesinin psikolojik rahatsızlığı olduğu için babası evi terketti. Hasta annesi ve kız kardeşiyle bir başına kalan küçük Yelda, evin reisliğine soyundu, annesi ve kız kardeşine kol kanat gerdi. Dedesinden kalan bir evde, yine dedesinden kalan maaşla ailenin geçimini sağlayan küçük Yelda, mahallede seçimini hep erkeklerden yana kullandı. Hasta annesi ve kız kardeşinden kalan zamanlarında erkeklerle oyunlar oynadı, onlarla mahalle arası bitirimliği yaptı. Sürekli erkek arkadaşlarıyla birlikte takılan Yelda Yıldırım, bir erkek sporu olan futbolla da bu yaşlarda tanıştı. Sokak aralarında erkek arkadaşlarıyla birlikte futbol oynayan Yelda Yıldırım, 16 yaşında mahallenin bayan futbol takımına yazıldı. Sitespor'da kısa sürede sivrilen Yelda, futboldan kazandığı parayla annesi ve kız kardeşine daha iyi bir hayat sürdürmek için çabalıyordu. Takımı ile birlikte defalarca yurtdışına da giden Yelda Yıldırım, bu turnuvalardan birisinde yabancı menejerlerin dikkatini çekti. Menejerler Yelda'yı yurtdışına transfer etmek istedi. Ancak Sitespor'un forvet oyuncusu Yelda, takımını ve mahallesini bırakıp yurtdışına gitmeyi reddetti. Futboldan arta kalan zamanlarında, mahalledeki erkek arkadaşlarıyla birlikte sokaklarda elinde tesbihiyle dolaşıp mahalle arası bitirimliğine soyunan Yıldırım, bunda da başarılı oldu. Mahallenin gençlerinin sorunlarına elinden geldiğince çözümler üretmeye çalıştı.

İLK SEVGİLİSİ 25'İNDE OLDU
Hayatı boyunca erkek gibi yaşayıp, erkek gibi davranan Yelda, 25 yaşına geldiğinde kadınlığını hatırladı. Diyarbakır'dan yeni gelen bir gence aşık olan Yelda, artık daha fazla kadın gibi olmak için çaba sarfediyordu. Saçlarını uzatıp, tesbih çekmeyi bile bıraktı. Yelda Yıldırım ile 6 ay boyunca birlikteliğini sürdüren Diyarbakırlı genç, bir gün aniden çekip memleketine gitti. Diyarbakır'dan Yelda'yı arayan genç, "Ben kadın gibi bir kadınla evlendim, artık beni unut" dedi. Tam da kadın gibi yaşamaya başlayan 'mahallenin Yelda ablası'nın dünyası başına yıkıldı.

TERK EDİLİNCE FUTBOLU BIRAKTI
Yelda Yıldırım, 'kadın gibi kadın' olamadığı için sevgilisi tarafından terk edilince, daha da çok içine kapandı. Daha sinirli, daha asi oldu. Mahallede ona sataşan her erkek, ondan dayak yedi. Yelda Yıldırım, kız arkadaşları tarafından da sürekli telkin edildi. Arkadaşları ona etek giymesini, ruj sürmesini ve futbolu bırakmasını söyledi. O da arkadaşlarının söylediğini yapıp futbolu bıraktı. 'Kadın gibi kadın' olmak istedi, ancak erkeksi tavırlarını bir türlü bırakamadı.

HÜLYA YARDIMCI SONU OLDU
Yelda, futbolu bırakıp saçını uzatıp, makyaj yapıp, 'kadın gibi kadın' olmaya çalışırken, mahalleden samimi olduğu bir bayan arkadaşı, yanında Hülya Yardımcı isimli bir kadınla geldi. Hülya Yardımcı ile hapishaneden arkadaş olan Tülin isimli bayan, Hülya'nın çocuğuyla birlikte çok zor durumda olduğunu, kocası ile başı dertte olduğunu söyledi. Mahallenin Yelda ablası rolüne soyunan Yelda Yıldırım, genç kadını yüzüstü bırakmadı. Onu ve 11 yaşındaki oğlunu annesi ve kız kardeşi ile birlikte yaşadığı eve yerleştirdi. Hülya Yardımcı'ya elinden gelen her türlü yardımı yapan, 9 ay boyunca evinde barındıran Yelda Yardımcı, Hülya'nın hapishane arkadaşları ve kocası ile sürekli kavga etti. Her seferinde Hülya Yardımcı'yı korudu. Ancak Hülya, başka erkeklerle para karşılığı ilişkiye giriyordu. Esrar da kullanan Hülya Yardımcı, bu kötü huyunu Yelda'ya da bulaştırdı.

HÜLYA'NIN KOCASINI BIÇAKLAMIŞTI
Hülya Yardımcı'nın kocası Yaşar Hüseyin Yardımcı, karısının eve dönmesini istiyordu. Ancak Hülya Yardımcı, her seferinde kocasına dönmeyi reddetti. Yaşar Hüseyin Yardımcı, bunun sorumlusu olarak Yelda'yı gördü. Yelda'ya saldıran Yaşar Hüseyin Yardımcı, 3 ay önce Yelda Yıldırım tarafından bıçaklandı. Geçen hafta Yaşar Hüseyin Yardımcı, karısı ve Yelda Yıldırım ile son kez konuşmak için eve davet etti. Yelda ile Hülya konuşmak için Yardımcı'nın evine gitti. Konuşma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yelda Yıldırım, Yaşar Hüseyin Yardımcı tarafından 13 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

ALİ BALCI

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Seksi pano dava konusu
 Kitlelerin yeni afyonu 'imaj'
 Puslu havalarda sakın duygusal film izlemeyin
 Oyuncu olmamın nedeni: SEZEN
 Vitrin Meleği
 Sanal seks aldatma değilmiş
 Ne yapsanız boş!
 Erkeklerin yüzde 40'ı ESTETİKLİ
 Şener Şen'in şive hocası Ciwan Haco'nun tercümanı Kürt...
 Haftalık Keyif Rehberi
 Bu havada sakıncalı 10 film seçildi!
GÜLSE BİRSEL
Televizyondan inciler!
Ekolay değil tabii. Kameraları...
AYŞE TÜTER
Patatesli soğan çorbası
PATATES ve soğanın...
Hamile Yengesini döve döve öldürdü
İSTANBUL Bağcılar'da, ağabeyinin evinde kalan genç kendisini...
Kurbanının evinde cüzdanını düşürdü
İZMİR Buca'da son bir yıl içinde yedi kadına döverek tecavüz...
Tornavida İle Öldürüldü
ESKİŞEHİR'DE yalnız yaşayan emekli memur Hilmi Seçer, evinde...
İpekçi'nin sergisi kara yenik düştü!
İpekçi'nin sergisi kara yenik düştü!
Borusan Otomotiv'in kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde...
Şu şöhretlileri anlamak çok zor!
Şu şöhretlileri anlamak çok zor!
Yarı çıplak dolaşıyorlar, ama yakalanınca kızıyorlar
Ünlülere akıl...
Bu kez gerçekten ayrıldık.
Bu kez gerçekten ayrıldık.
Uzun süreden beri ilişkileriyle magazin dünyasının gündeminden...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.