kapat
   
SABAH Gazetesi
 
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Esra Ceyhan @ SABAH
 
Ev hanımı olmak...
Uğur, Cemal ve diğerleri

Uğur, Cemal ve diğerleri

Herkes onları konuşuyordu. Bütün programlarda da konuşturuluyorlardı. Tartışılıyor ve tartışıyorlardı. Yarışmaydı, evlilikti, değildi derken, son haftaların en çok konuşulan birkaç isminden biri olup çıkmışlardı Cemal Tekcan ve Uğur Keklik... Cemal, olanı çok ve oldukça zekice, seyirciye oynayarak mangalda kül bırakmıyordu. Uğur'sa biraz içine kapanık yapısıyla -kendisinin söylediğine göre balık burcu olmasından dolayı- hüzünlü ve ağır tavrıyla dikkat çekiyordu.

***

Daha oturur oturmaz, hoş geldin beş gittin faslı biter bitmez, ikisi de yarışmaya aslında neden katıldıklarını açıkladılar. Sebepler ortaktı. Cemal mühendisti ama şantiyelerden, hafta sonu, tatil demeden çalışmaktan yorulmuştu. Uğur'sa hemşirelik yaptığını anlattı. İkisi de milyonlar tarafından tanınmak, beğenilmek, hayatın farklı pencerelerini açmak istiyorlardı. Bu pencerelerin televizyon dizileri ya da programlarıyla şöhrete açılması gönüllerinin aslanıydı tabii ki. Yani "İyi ki böyle bir yarışma yapılıyor, evlenirsek şimdi evleniriz, hem paramız da olur" değilmiş ilk hedefleri. Öyle anlattılar... Önce tanınmak, geniş kitlelerin kabulünü görmek, ya da görmeden de olsa antipatiden sempati yaratmak. Kilit maksat buymuş. Şaşırdım mı, yani durumdan dumur çıkardım mı, hayır. Görünen köy kılavuz istemiyor ki, vaziyet ortada. Onları yine de tebrik ettim. Çünkü zaten herkesin anladığı gerçeği inkâr ederek komik olmadıkları için. Bu da bir şey.

***

Uğur için "beğenmedim" diyerek açıkça ve belki de biraz kırıcı kabul edilecek şekilde dikkat çeken Cemal Tekcan'ı bundan sonra nasıl bir gelecek bekler acaba? Yani Cemal tek kişilik gösteriler mi yapar, televizyon şovu mu sunar ne yapar, ne eder zaman gösterecek. Bu cevapla kalbinde -az mı çok mu bilinmez- bir kırılma olan Uğur Keklik beğenildi beğenilmedi derken ilk anda amacına ulaştı. Tanındı, taraftarları ve karşı çıkanları oldu. Oldu da, bu tanınmışlıkla acaba o ne yapacak?

***

Uğur, Cemal diğerleri bundan öncekiler ve sonrakiler sıradan insanın aşkını, öfkesini, kavgalarını ekranda canlı yayınlarda canlandırmaya ve toplumun safralarını akıtması için yardımcı olmaya devam edecekler. Peki onlara ille de ne olacak diye ısrarla sormaya devam ediyorsanız, biraz benzer programlarda daha önce yarışanların bugün yaşadıklarına bakarsınız, biraz da zamana bırakırsınız. Ama büyük olasılıkla yenisi başlayınca da, unutur gidersiniz...

GÜLSE BİRSEL
Yanağında bir beni mutlaka olsun...
Bunu da yaşadım...
ESRA CEYHAN
Ev hanımı olmak...
Dünya zamanıyla, takvimler 2003'ü...
HAKAN & UTKU
Deli haberleri
*Deli deliyi gördü değneğini saklamadı.
AYŞE TÜTER
Fındık revanisi
Yumurta ile şekeri 10 dakika çırpın. Un,...
Amcaoğlunu isteyerek öldürmedim
Popstar yarışmasının yıldızı Bayhan Gürhan’ın gelecekle ilgili...
Yeni aşkı bir mafya babası
DÜNYANIN en ünlü top modellerinden Naomi Campbell şimdi de bir...
Alkol beyni küçültüyor
YENİ bir araştırmanın sonuçlarına göre alkol özellikle orta...
Akatay Project Göksel’e eşlik ediyor
Akatay Project Göksel’e eşlik ediyor
BUGÜNE kadar Türk müzik endüstrisinde neredeyse tüm popüler isimlere...
Anjelica Akbar ve Asena yine sahnede
Anjelica Akbar ve Asena yine sahnede
DOĞU ile Batı müziğinin sentezi olan ve her sergilenişinde büyük...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Günaydın | Astroloji | Magazin | Sağlık |
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.