kapat
   
SABAH Gazetesi
 
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Tuter @ SABAH
 
Zeytinli hamur
Puf böreği

Puf böreği

Bir miktar suyla sert bir hamur yapın. Yarım saat hamuru dinlendirdikten sonra yemek tabağı büyüklüğünde açın. İçine istenilen iç malzemesi koyun. Yarım ay şeklinde kapatıp, kızgın yağda arkalı önlü kızartın. Kağıt havluya çıkartıp, servis yapın.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Zeytinli hamur   / 02-12-2003
 Patlıcan pastası   / 01-12-2003
AYŞE TÜTER
Bademli helva
Havuçları rendeleyin. Sütü tencereye...
Sizden öğreneceğimiz çok şey var
Gürcistan’daki ‘kadife devrim’in baş mimarı Mihail Saakaşvili’nin...
Azra tacını teslim etmek için Çin’de
MISS World Güzellik Yarışması'na bu yıl ev sahipliği yapacak olan...
Sırrı çözüldü
İzmit’te cesedi bulunan TIR şoförünün aracında bulunan bir trilyonluk...
Külliyen yalanmış
Külliyen yalanmış
Ayrıldıkları söylenen işadamı Aksel Goldenberg ile fotomodel...
New York’u çok sevmiş
New York’u çok sevmiş
Rahmetli Onno Tunç'un doğum yapacak kızı Selin'e destek olmak...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Günaydın | Astroloji | Magazin | Sağlık |
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.