kapat
29.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL



Daum cark ediyor

Son iki macta, Servet, Mahmut, Ismail gibi isimlerini deneyen Alman teknik adam, Besiktas macinin taktik provalarinda iki hafta oncesine kadar oynattigi 11 uzerinde duruyor

Umit, Fatih donuyor
Sezona en azindan skor olarak iyi baslayan ancak daha sonra aldigi kotu sonuclarin ardindan sikintilar yasayan Fenerbahce'de, teknik direktor Daum, son iki macta yaptigi operasyondan vazgecmenin sinyallerini veriyor. Kotu sonuclarin ardindan takimda operasyon yapan Alman teknik adamin, yedege cektigi isimlerden Fatih ile Umit Besiktas macinda buyuk olasilikla 11'de oynayacak. Savunmada Fatih'in yanisira Tomas, Fabio ve sakatligindan tamamen kurtulan Petkov'un forma giymesi bekleniyor. Umit Ozat ise buyuk olasilikla orta alanda gorev yapacak.

Aurelio kulubeye
Orta alanda Yusuf, Serhat ve Selcuk'un da gorev almasi bekleniyor. Aurelio ve Rebrov ise yedek soyunacak. Daum, bu iki futbolcuyu gerektiginde kotu oynayan futbolcularla degistirmeyi planliyor. Sezon basinda sol kanatta oynatilan ve bu yuzden teknik direktor Daum'la ters dusen Tuncay da son maclarda oldugu gibi Besiktas derbisinde de Van Hooijdonk'la birlikte ileri ikilide gorev yapacak. Alman teknik adam, kadro calismalarinin yanisira futbolcularini bu kritik maca motive etmek icin de birebir gorusmeler yapiyor.

Serhat'a gorucu
Fenerbahce'nin formda oyuncularindan Serhat, sakatliginin izlerini silmek icin ekstra caba harcarken, Besiktas macinda ne olursa olsun oynamak istedigini soyledi. Daum tarafindan sag kanatta gorev verilmesi beklenen Serhat, "Bu sezon benim icin farkli. Daum'a ve kulube borcum var. Bu yuzden canimi disime takarak oynuyorum. Sakatligim duzeliyor. Derbiye kadar hazir olacagim. Hocam gorev verirse, buyuk taraftarimizin da destegiyle bir tarihi zafere daha imza atmayi hedefliyoruz" ifadesini kullandi. Bu arada Serhat'i Ingiliz takimlarinin takibe aldigi ve derbiye menajerlerin gelecegi ogrenildi. Genc golcuye kancayi takan kuluplerin basinda Arsenal geliyor.

Deniz DERINSU


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sari Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir