kapat
29.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL



Yardim melegi Seda

Bankada bir lirasi bile olmayan Yilmaz Morgul, evine gelen 54 milyarlik hacizle saskina dondu. Morgul'un imdadina Seda Sayan yetisti. Sayan, sevgilisiyle ciktigi Paris tatiline moral olsun diye Morgul'u de goturdu...

Simdi sizlere ilginc bir hikaye anlatacagim. Yil 1994. Yilmaz Morgul, Koral Saritas'in sahibi oldugu Mars Muzik ile uc albumluk anlasma imzalar. Albumu ile patlama yapmis, sohreti yakalamistir. O gunlerde muzik sirketinde bulunan ve gonullu olarak menajerlik yapmak istedigini soyleyen Reyhan Aytekin'le birlikte Ankara'ya gider. Altinel Gazinosu'nda calismaktadir. Yilmaz bis icin tekrar sahneye cikmaya hazirlanirken Aytekin onune bir takim kagitlar koyar ve Koral Saritas'in acil olarak bu kagitlarin imzalanmasini istedigini soyler. 3 ay sonra Aytekin o imza attigi kagitlarla karsisindadir Yilmaz'in. Bilmeden 10 yillik bir menajerlik anlasmasina imza atmistir.

15 MILYAR SEDA'DAN
Aytekin, Morgul'un sahne calismalarindan kazanacagi paranin % 30'unu talep etmektedir. Ve mahkemelik olurlar. 9 yil suren bu dava bir ay once sonuclanir ve Aytekin icra memurlariyla birlikte Morgul'un adresi olarak gorunen ablasinin evine gelir. Yilmaz da annesiyle birlikte Beykoz'daki gecekondudadir. O da ablasinin evine gelir ve icra memurlariyla konusur. Esyalari goturmemeleri icin hemen 15 milyar odemesi gerekmektedir. Aklina gelen ilk isim Seda Sayan'dir. Her zaman yardimseverligi ile taninan Seda Sayan gereken parayi hemen gonderir. Geri kalan para da uc gun icinde odenecektir. Yine sagdan soldan para denklestirilir. Yilmaz'in annesi de emekli maasindan biriktirip mezar parasi diye sakladigi 4 milyari verir...

PARIS'TE MORAL
Yilmaz bu olaydan dort gun sonra Seda Sayan'in programina cikmis ve yasadigi drami aglayarak haykirmisti. Bu zor gunlerde bir tek Seda Sayan varmis yaninda. Sevgilisi Gokhan Sukur ile bayram tatili icin Paris'e giderken Yilmaz'in da ucak biletlerini almis, otel rezervasyonunu yaptirmis, "Haydi kalk gidiyoruz. Biraz kafani toparlarsin" demis.

Yilmaz'i Paris'ten buldum, konustum. Bunlari anlatirken yine hungur hungur agliyordu. "Duaciyim, insallah Allah bu kadinin attigi her adimi altin haline getirir" diyordu. Artik kendini ozgur hissediyor. "Kole Isaura anlasmasi bitti." diyor. Ama ne bankada bir lira parasi ne de bir evi var. (Gectigimiz yil manevi ailesinin evinde otururken patlayan lagim borulari yuzunden butun esyalari kullanilmaz hale gelmisti.) Beykoz'daki gecekonduda annesi ile birlikte oturuyor. Bu arada bir dipnot daha Son albumu "Can Parcam"in butun geliri losemi hastasi cocuklarin tedavisinde kullanilacak. Yani albumden de para kazanmiyor Yilmaz.

Gordugunuz gibi san-sohret hepsi bos... Dilerim Yilmaz Morgul bunca hayir isinin arasinda basini sokacak bir ev alabilir.

Sengul BALIKSIRTI


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sari Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir