kapat
17.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Tarihi itiraf

"Olimpiyat Stadı'nın 80 bin kişilik ambiansı muhteşem ama bu stat futbol için düzenlenmemiş. Ali Sami Yen'deki o müthiş havayı yakalamak mümkün değil"

Sözler tutulmadı
G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, Olimpiyat Stadı'nın ne olursa olsun Ali Sami Yen Stadı ile kıyaslanamayacağını söyledi. Bu stadın sadece olimpiyatların yapılması için düzenlenmiş olmasının bazı sıkıntılara yol açtığını kaydeden Terim şöyle konuştu "80 bin kişilik ambiansıyla çok muhteşem oluyor. Fakat seyircilerimiz için uzak olması, dezavantaj. Fakat şu durumda yapılabilecek birşey yok. Sözlerin verilmesine rağmen yollar ve ulaşımdaki aksaklıklar giderilmemiş durumda, bu da seyirci sayısının düşmesine neden oluyor. Sami Yen'deki o havayı yakalamak mümkün değil. Orada bir tarih yatıyor. Daha küçük, daha yakın ve daha samimi bir ortam var orada ve onu tekrar yakalamak artık çok zor."

Eller aya, biz yaya
Terim, tribün anarşisine de dikkat çekerken, "Şekil bulunmadığı sürece çözüm bulunacağını düşünmüyorum. Kavganın, küfürün ve şiddetin olduğu bir ortamda spor yapılmasının bir anlamı yok. Senelerdir konuşuluyor, hiçbir düzelme yok. Tersine büyük bir artış var. Bu gidişle bir düzelme olacağını da sanmıyorum. 2003 yılında hbunlarla uğraşarak bu ayıbı taşıyoruz zaten. Teknolojinin tavana vurduğu bir zamanda biz hala küfürlerle, kavgalarla uğraşıyoruz" dedi.

Kendimize güvenelim
Terim, yerli ve yabancı hocalar arasındaki fark için de, "Yabancı antrenörlerin Türkiye'ye gelmesinde büyük yarar var ama kendi insanımıza sahip çıkmanın anlamı daha başka. Bu ülke, önce kendi insanına sahip çıkmalıdır. Ben İtalya'da 2 yabancı antrenörden vardı, biriydim. Şu anda İtalya'da hiç yabancı hoca yok. Yabancı antrenör geldiğinde ise hakikaten orayı sallamalıdır" yorumunu yaptı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır