kapat
17.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Biraz daha sabredin

Fenerbahçe İdari Menajeri Ballı, "Geçmişte 'Hiç alışık değiliz biz 14 yıl beklemeye' diye tezahürat yapardık. Bu kadar değilse bile sabretmeliyiz" dedi

F.Bahçe'de bu sezon teknik heyet içinde başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken idari menajer Volkan Ballı, SABAH'a özel açıklamalar yaptı. Özellikle son dönemde takıma yönelik eleştirilere tepki gösteren Ballı, "Geçmişte hiç alışık değiliz biz, 13-14 sene bekleyeme" diye tezahürat vardı. Bu hiç kulağımdan gitmez. Evet, Fenerbahçe bekleyemez ama kısa bir süre de olsa beklemeye alışmalı. Bu yılki kadroyu inceliyorum. Neredeyse yarısı geçen yıl bu dönem yoktu. Bizler uzaydan gelmedik. Bir anda başarı yakalanmaz. Ama gelecek bizim" yorumunda bulundu.

Teknik ekibe inanç tam
F.Bahçe'nin yepyeni bir kadro kurmasına rağmen geçen yıldan çok daha iyi olduğunu söyleyen Ballı, "Bunda da en büyük rolü, takımın teknik kadroya olan inancı sağlıyor. Futbolcular Daum'a güveniyor. Bunu da hocanın kendisi sağladı. Ayrıca sağlık ekibindeki Schulten ve Gunnar da mucizeler yaratıyorlar" dedi. Kadro seçimi konusunda yönetimden Daum'a bir müdahale gelmediğini belirten Volkan Ballı, eleştiriler için de "Yanlış şeyler söylüyorlar. Teknik direktör idmanlarda futbolcularını izliyor ve en doğrusunu da o biliyor" dedi.

Samandıra askeri güç
Kongrenin takımı etkilemeyeceğini söyleyen F.Bahçe Menajeri, "Samandıra, kulübün askeri gücü biz politikayla ilgilenmeyiz. Buna hakkımız da yok" derken, teknik direktör Daum'un, maçlardan sonra hiçbir futbolcuya özel uyarı yapmadığını, kimseyi kayırmadığını belirtti ve "Ama maçlardan önce birebir görüşmelerle istediklerini anlatır" diye konuştu. Taraftarların da her zaman F.Bahçe'nin en büyük gücü olduğunu belirten Ballı, "Tribünden gelen biriyim. Bir gün görevim bitince oraya döneceğim. F.Bahçe hep taraftarıyla büyüktür" ifadesini kullandı.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır