kapat
17.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Gözler lizbon'da

Yönetici Deniz Atalay'ın görüştüğü G.Birliği Başkanı Cavcav, "UEFA'dan elenirsek, Yanal da onaylarsa olabilir" yanıtını verdi

Önce geri çevirdi
Beşiktaş, sezon başında talip olduğu, ancak alamadığı G.Birliği'nin yıldız futbolusu Serkan Balcı için yeniden harekete geçti. Ahmed Hassan ve Okan Koç'un transferlerinde etkin rol oynayan Deniz Atalay, İlhan Cavcav ile yaptığı görüşmeden koşullu da olsa olumlu yanıt aldı. Cavcav'ın önce "İki yıldızımızı size verdim. Tomas da gitti. Bizim de hedeflerimiz var. Bu şartlarda transfer zor" dediği, ancak Deniz Atalay'ın ısrarı üzerine biraz yumuşadığı bildirildi.

27 Kasım'da yeniden
Cavcav, işi UEFA Kupası'nda ilk maçta Ankara'da 1-1 berabere kaldıkları Sporting Lizbon'la oynanacak rövanş maçına endekslerken, "Eğer Avrupa'ya veda edersek, bu transferi düşünebiliriz. Serkan, 2007'ye kadar imza attı. Tabii, Ersun Yanal'a da danışacağız, onun da onayını alacağız. Ama Serkan'ın transferine karar verdiğimizde öncelik Beşiktaş'ındır" ifadesini kullandı. Beşiktaş yönetimi de bunun üzerine 27 Kasım'da oynanacak S.Lizbon-G.Birliği maçına kadar girişimlerini askıya aldı. Siyah-beyazlılar, G.Birliği elenirse, yeniden kırmızı-siyahlı kulübün kapısını çalacak.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır