kapat
17.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Vida beğendiremedik

İstanbul'dan getirtilen krampon vidalarına sivri diye izin vermeyen hakem Veissiere, Schalke kulübünden özel istenen tahta vidaları da kabul etmedi

Vidaları önce onayladı
Milli Takım yetkilileri Letonya maçının hakemi Veissiere'ye ateş püskürüyor. Fransız hakemin buz zemin için üretilmiş vidaları kramponlardan söktürmesi büyük tepki topladı. Milli Takım Menajeri Can Çobanoğlu, "Hava şartlarına önlem olarak Galatasaray'dan 400 vida getirtmiştik. Maç öncesi 4. hakem soyunma odasına geldi, kramponları kontrol etti, sorun olmadığını söyledi. Gilles Veissiere ile de maç öncesi son derece sıcak bir diyalog içindeydik. Ama ne olduysa, maç için giyinip gelmesinden sonra oldu. Kramponlarımız için 'Bunlar tehlikeli. Bunlarla oynayamazsınız' dedi.

Emre-Okan karttan kaçırıldı
Ben de Veissiere'ye hemen yanımızda duran Letonya takımını gösterdim. Onların futbolcularını da kontrol etmesini istedim. 'Kes sesini. Seni atarım, maçı da izleyemezsin. Burası Letonya' yanıtını verince şaştım, kaldım. Adeta buz kestim. Schalke Kulübü'nden özel olarak istediğimiz tahta vidaları da kabul etmedi. Sahaya bu atmosferde çıkıldı. Sonra olanlar da malum" diye konuştu. Teknik direktör Şenol Güneş'in iyi oynayan Emre Belözoğlu ve Okan'ı da kırmızı karttan korumak için çıkardığı öğrenildi. Rüştü ve Fatih'in cezalı duruma düşüp, Emre'nin de atılması sonrası Güneş'in 1-0'lık yenilgiye razı olduğu, başka fire vermemek ve iki yıldızını İstanbul'daki rövanşa saklamak için değişiklik yaptığı belirtildi.

Fatih DOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır