kapat
17.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

15 dakika daha geç kalsa kurtulabilirdi

Neve Şalom Sinagogu'ndaki patlamada hayatını kaybedenlerden biri de Oğuz Kızılırmak (24) oldu.

Trakya Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu Kızılırmak, staj yaptığı muhasebe bürosuna dün sabah geç kaldı. Şişhane durağında indi ve koşar adımlarla işyerine gitti. Tam 15 dakika sonra ise ölüme yakalandı.

7 AY ÖNCE İŞE GİRDİ
Oysa yedi ay önce, uzun bir işşizlik döneminden sonra dayısının bir arkadaşına ait muhasebe bürosunda işe başladığında çok sevinmişti. Muhasebe bürosu Neve Şalom Sinagogu'nun hemen yanındaydı. O günkü sevincin bugün acıya dönüşeceği kimsenin aklına gelmemişti. Kızılırmak, patlamanın olduğu sabah annesinin hayır duasını alarak evden ayrıldı. İşe biraz geç kalmıştı. Şişhane'ye gelen Oğuz, işyerine girdiğinde saatler 09.15'i gösteriyordu. 15 dakika sonra ise büyük patlama meydana geldi. Ağır yaralanan Kızılırmak'ın vücudu tanınmaz haldeydi. Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılan Oğuz, ilk müdahalenin ardından Haseki Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak kurtarılamadı. Kızılırmak ailesinin yüreği şimdi büyük bir acıyla yanıyor. 24 yaşında gencecik bir evladı kaybetmenin acısı bu.

Pişmanlıklarla çevrili bir acı. Çünkü aile, 1996 yılında Almanya'dan Türkiye'ye dönmüş. Baba Halil Kızılırmak, oğlumuzun öleceğini bilsek Almanya'dan dönmezdik" diye gözyaşı döküyor. İki kız kardeşi bulunan Kızılırmak'ın cenazesi dün Levent Camii'nde kılınan namazın ardından Yeniköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Geriye pişmanlık ve acı kaldı.

Güngör KARAKUŞ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır