kapat
13.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL



GREENCARD

İpekçi geçilmez

Fransa'nın Asvel takımı önünde hava atışından maçın sonuna kadar sert ve başarılı bir savunma yapan Efes, Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçını da kazandı

Nerede o eski Avrupa Ligi maçları? Efes Pilsen'in güle oynaya kazandığı Asvel maçından akılda kalan soru bu. 90'ların ilk yarısında Efes Pilsen'in maçlarına gelen basın mensupları kendilerine yer bulamazdı. Hani bir Milli Eğitim Bakanı demiş ya, "Okullar olmasa ne güzel idare ederim milli eğitimi" diye. Okullar olmasaydı Abdi İpekçi'de seyirci bulmak çok zor olacaktı.

Gerçek Dev Kerem
Seyirci azlığında bile Efes Pilsen, sistemini oturtmuş, hırsını kaybetmemiş bir takım görüntüsünde başladı maça. Lacivert-beyazlılar, üstünlüklerini 10-9 geçilen 5.dakikadan itibaren rakip üzerinde fena halde hissettirdiler. 1.90'lık Kerem, kendisinden 29 santimetre kısa olan "Bücür" Rogers'ın yanında gerçek bir Dev Adam'dı. Langdon'ın skora katkısı yeterli oldu farkın açılması için. İlk yarı bittiğinde durum 35-18'di.

"San Antonio"
İkinci yarıda sahneye "San Antonio" Granger çıktı. Şut kaçırmamaya yemin etmiş gibi görünen ABD'liye Kaya korkutucu blok yeteneğiyle katılınca zaten hücumda etkisizlik master'ı yapmış Asvel'in teslim bayrağı çekmesi gecikmedi. Bitime 9 dakika kala 61-32 geride olan Fransız ekibinin koçu, mola aldı ama oyuncuları, koçlarından çok ponpon kızları huşu içinde izlediler. Maç 69-44 bitti, Efes 2'de 2 yaptı ama tribünde farkettiğimiz Volkan Aydın herhalde o eski seyirciyi arıyordu.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır