kapat
13.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL



GREENCARD

Biraz ÅŸans yeter

Genç futbolcu, "16 korner attığımız Sebat'ta barajdan seken toptan gol yedik. Rize maçında da rakibin tek şutu gol oldu. Bunun adı şanssızlık; kötü futbol değil" dedi

F.Bahçe'ye geçen sezon ara transferde gelen ve bu sezon öncesi Almanya kampında gösterdiği performansla teknik direktör Daum'un gözüne girip, formayı kapan Kemal, son iki haftada aldıkları beraberlikleri şanssızlığa bağladı. Takımın Almanya kampında yakaladığı havası İstanbul'da da sürdürdüğünü vurgulayan milli futbolcu, "Almanya ile İstanbul arasında tek fark akşamları eve gidiyor olmamız. Kampta akşamları da bir aradaydık ve çok iyi bir ortam yakalamıştık" diye konuştu.

Herkes çok çalışıyor
Kemal şöyle devam etti "Gelelim son iki maça. Sebat'a karşı 16 korner attık ama çok gol kaçırdık. Ama yediğimiz gole bakın. Tek ataklarında, baraja çarpan top gol oldu. Rize maçında üstün olan bizdik. Onların resmen yarım pozisyonu var. Onda da topa vurulabilecek en mükemmel şekilde vuruluyor ve gol... Tüm bunların adı şanssızlık, kötü futbol değil. Eleştirileri normal karşılıyorum. Ligin ilk haftalarında daha çok mücadele ediyorduk. Elbette bu düşüş iyi değil ama olabilir. Bunları idmanlarda giderebiliriz ancak araya sakatlık giriyor, farklı şeyler oluyor.

Tuncay'a vurmayın
Aramızda duygusal insanlar da var. Örneğin Tuncay. Bence çok meziyetli bir oyuncu ama üzerine çok fazla gidiliyor. Onu kazanmak lazım. Sezon başı herkes bizim için, "Çok genç bir takım. Özgüven kazanmalarının sağlayalım. Kredi verelim" diyordu ama şimdi her hata anında acımasızca eleştiriliyor. Kimse sahaya hata yapmak için çıkmaz. Bize biraz daha kredi lazım. Sonuçta sezon başından beri iyi şeyler yaptığımıza inanıyorum."


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır