kapat
13.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL



GREENCARD

Bir deÄŸil iki kredi var

Alp Yalman, ikinci kredinin hazır beklediğini belirterek, "Kredi detay bir olaydır. Kimse Canaydın'ın sözünü hafife almamalı, biraz da sabırlı olmalı" dedi

Galatasaray Kulübü'ne yönetici olarak en uzun süre hizmet veren isimlerden olan Alp Yalman, kredi konusunda herhangi bir sıkıntının olmadığını söyledi. Şu anki yönetimde binicilikten sorumlu olarak çalışan ve Beylerbeyi Spor Kulübü A.Ş.'nin başında bulunan Yalman, bir değil iki kredinin hazır olduğunu, camianın başkan Canaydın'a güvenmesi ve biraz sabır göstermesi gerektiğini belirtti.

Dedikodu üretiliyor
Kredide adı geçen rakamların büyüklüğünün kredinin önemini belirlediğini de belirten Yalman, "Telaffuz edilen rakamlar milyon dolarlarla anılıyor. Bunların tahsili kolay olmuyor, denetimlerden ve onaylardan geçiyor. Küçük miktarda tüketici kredisi bile alsanız banka bir hafta süre veriyor. Canaydın her fırsatta sorun yok diyor, ona inanmalıyız. Boş konuşmalar dedikodu mecrasını canlandırır" dedi.

Ä°kinci kredi beklemede
Yalman, altında kendi imzası olduğu iddia edilen 65 milyon dolarlık onaylanmış kredinin akibetine de açıklık getirdi "Hepimiz Ali Sami Yen Stadı'nın yıkılması ve yerine Avrupai bir tesisin yapılması için çabalıyoruz. Biz de bu işyerin içindeyiz. Sürekli çalışıyoruz. Belki hem Canaydın, hem de bizim girişimimizle gündeme gelen bu iki krediyi birlikte kullanırız. Sonuç almak için sabırlı olmalıyız."


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır