kapat
13.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL



GREENCARD

Onları geçtik

Hasan'ın çalımlarını, B.Korkmaz'ın profesyonelliğini, Sergen'in kalitesini beğenen Hamit, 3 Büyükler'de oynamayı hayal ediyor

Ümit Milli Takımı'nın Shalke 04'lü yıldızı Hamit Altıntop, Türk futbolunun Alman futbolundan çok daha renkli olduğunu ileri sürdü. Almanya'da fırtına gibi esen Hamit Altıntop, "Türk futbolu ile Alman futbolu arasında birçok fark var. Türkiye'de daha çok gol atılıyor, futbol daha renkli. Ben Hasan'ın çalımlarını, Bülent Korkmaz'ın profesyonelliğini, Sergen'in kalitesini çok beğeniyorum. Almanya'da bile böymesine özellikler taşıyan futbolcu bulmak güç" ifadelerini kullandı.

Sinan Engin'le görüştüm
Takım tutmadığını ama G.Saray'a sıcak baktığını söyleyen Hamit Altıntop, "İdeallerimden biri Üç Büyükler'de oynamak. Beşiktaş'tan Sinan Engin ile kamplara geldiğinde görüşüyorum. Ama kulübümle görüşmüyorlar, bana da kişisel bir teklif olmadı" açıklamasında bulundu. F.Bahçe'nin Daum'u almakla doğru bir iş yaptığını da vurgulayan gurbetçi futbolcumuz, "Daum, F.Bahçe'nin geleceğini düşünüyor. Ümit Milli Takım'dan birçok arkadaşım F.Bahçe'de. Bu sene başarılı olur ama olmasa da onu doğru anlamak gerek" şeklinde konuştu.

Almanlar iyi takım
Almanlar'ın iyi bir takım olduğunu da söyleyen genç futbolcu, "Stuttgart'ta oynayan 4 futbolcuları var. Bu 4 oyuncuyu alırlarsa işimiz daha zor olur. Henkel ve Kuranyi'nin oynamayacağını duyduk. Ancak bu bir strateji olabilir. Bunlar çok iyi oyuncular. Biz de çok iyi bir takımız. Birbirimizi tanıyoruz. Bu iki maçtan istediklerimi almak istiyoruz ve gücümü de var" iddiasında bulundu. Hamit seyirci faktörünün bu maçta çok önemli olduğunu da ifade ederek, "Taraftar üstünlüğü tamamen biz de olacak. Ben iyi bir sonuç alacağımıza gönülden inanıyorum" dedi.

Hocalar çok kaliteli
Federasyonun maddi desteğinin ve kaliteli teknik adamların Türk futbolunda sıçrayışa yol açtığını söyleyen milli futbolcu sözlerini şöyle bitirdi "Mustafa Denizli, Şenol Güneş, Fatih Terim, Raşit Çetiner, Daum ve Lucescu gibi kaliteli teknik adamların katkıları ile Türk futbolundaki çıkış devam edecektir. Bu isimler Türk futbolunda önemli başarılara imza attılar. Avrupa'da Türk kulüpleri artık birer korkulu rüya oldular"


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır