kapat
13.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL



GREENCARD

Milliler'den gol provası

Teknik direktör Şenol Güneş dün gol ve şut çalışması yaptırdı. Okan'ın sağdan, İbrahim ve Tugay'ın soldan ortalarına İlhan, Tümer ve Hakan şut yağdırdı

İki antrenman yaptılar
Euro-2004 play-off maçında Cumartesi günü Riga'da Letonya ile oynayacağı maçın hazırlıklarını iki idmanla sürdüren A Milli Takım dün adeta gol provası yaptı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1.5 saat süren sabah antrenmanında futbolcular tek pas, kanatlardan ortalarla gol ve kontrollü uzun pas çalışmaları yaptı. İdmana sakatlığı devam eden Yıldıray ile hasta olan Alpay katılmadı.

Hasan-Tugay da katıldı
Önceki günkü idmanı yarıda bırakan Hasan ve kampa dün katılan Tugay takımla çalıştı. Okan'ın sağdan, İbrahim ve Tugay'ın ise soldan yaptıkları ortalarda İlhan, Tümer ve Hakan Şükür kalelere bol bol şut attılar. Ortalar ve şutlardaki isabet oranının yüksekliği teknik heyeti sevindirdi. Güneş, özellikle gol olan şutlarda yüksek sesle "Aferin çocuklar" diyerek öğrencilerine moral verdi. Milliler, akşamüstü basına kapalı yapılan idmanın ardından akşam Florya'da bir restoranda yemek yedi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır