kapat
13.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL



GREENCARD

Kıskançlığın kurbanı oldu

Üsküdar'da, hemşire olan sevgilisini, birlikte çalıştığı doktorlardan kıskanan 23 yaşındaki Eyüp Göktaş, genç kadını boğarak öldürdü

İstanbul Üsküdar'da iki sevgili arasında çıkan tartışma kanlı noktalandı. İşsiz genç, hemşire sevgilisi İlknur Değirmencioğlu'nun boğazını sıkarak yaşamına son verdi. Olay 23 yaşındaki Eyüp Göktaş'ın Doğancılar Polis Merkezi'ne giderek teslim olması ile ortaya çıktı. Bir süredir işsiz olduğu belirlenen Göktaş, Akademik Hospital'da hemşire olarak çalışan sevgilisi İlknur Değirmencioğlu'nu öldürdüğünü itiraf etti. Göktaş polislere sevgilisinin cesedinin hâlâ evde olduğunu gözyaşlarıyla anlattı.

Göktaş'ın adresini verdiği Bağlarbaşı Karamanoğlu Sokak'taki eve giden polis ekipleri, üç yaşında bir kız çocuk annesi olan 23 yaşındaki Değirmencioğlu'nun cesedi ile karşılaştı. Değirmencioğlu'nun cesedi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, Eyüp Göktaş gözaltına alınarak Üsküdar Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.

"ÖFKEME YENİK DÜŞTÜM"
Göktaş, polise verdiği ifadede, "Bir doktorla ilişkisi olduğundan şüpheleniyordum. Ben şüphelerimi kendisine söyleyince aramızda kavga çıktı. Beni terk edeceğini anlatınca kendimi kaybettim. Onu ellerimle boğdum. Sonra da bileklerini keserek intihar süsü vermek istedim. Evden çıktım. Ama çektiğim vicdan azabı dayanılmaz bir hal aldı. Çünkü onu çok seviyordum. Bir anlık öfke ile onu öldürmüştüm. Çok pişmanım" dedi.

Sorgusunun tamamlanmasının ardından dün adliyeye çıkarılan Eyüp Göktaş, Üsküdar Nöbetçi Mahkemesi'nce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayhan ŞİMŞEK - Gülcan DEMİRCİ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır