kapat
02.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL



GREENCARD

Memo sıcak sevmez

İndiana karşısında süper bir oyun sergileyen Mehmet Okur, Miami Heat deplasmanında 3 sayı ve 4 ribaundda kaldı

İstikrarsız başlangıç
Mehmet Okur sezona istikrarlı bir başlangıç yapamadı. NBA'de Detroit formasıyla ikinci sezonunu geçiren milli basketbolcu, Indiana maçındaki süper performansını Miami Heat deplasmanında tekrarlayamadı. İlk maçta 17 sayı atmasına karşın takımının yenilgisini önleyemeyen 6.adam Memo, Miami'de 21 dakikada 3 sayı üretti ancak bu kez Detroit Pistons 91-83 galip gelmeyi bildi.

Miami 3'te sıfır
Detroit'i galibiyete Hamilton-Billups ikilisinin 51 sayısı taşırken, draftın 3 numarası çaylak pivot Milicic, sadece 1 dakika oynayıp 2 ribaund aldı. Pat Riley sonrası Stan Van Gundy yönetiminde 3.maçından da galibiyet çıkaramayan Miami'de tek teselli, çaylak Udonis Haslem'in 16 sayı, 11 ribaundla double-double yapması oldu.

Bu kadar atılmaz ki
Seattle'ın genç forveti Rashard Lewis, Clippers potasına 50 sayı gönderdi

Seattle ile Clippers arasında Japonya'da oynanan ikinci maçta Rashard Lewis şov vardı. Seattle, Uzakdoğu'daki ikinci galibiyetini 124-105'lik skorla elde ederken, Lewis 50 sayı, 8 ribaund, 4 asistle Japonlar'ın gözünü kamaştırdı. İlk maçta da 25 sayıyla görevini yapan Lewis, Cadılar Bayramı'na denk gelen ikinci maçta ilk periyot 15, ikinci periyot 11, üçüncü ve dördüncü periyotlarda ise 12'şer sayı üretti. Üstelik 24 yaşındaki yıldız bu skora ulaşmak için sadece 25 şut kullandı. 2.08'lik genç forvetin kariyerindeki en yüksek skor 37 sayı idi. New Jersey'in süper oyun kurucusu Jason Kidd ise Minnesota karşısında 21 sayı, 11 ribaund, 14 asistle kariyerinin 51.triple-double'ını gerçekleştirdi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır