kapat
02.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL



GREENCARD

Trafik suçlusu mu? Çocuk katili mi?

Alkol ve canavar ruhun trafiğe çıkması, 3 yaşındaki bir çocuğun ölmesine, 5 yaşındaki kuzeninin ise ağır yaralanmasına neden oldu

İstanbul Altınşehir Şahintepe Mahallesi'nde geçtiğimiz cumartesi günü trafik magandalarının sebep olduğu bir kaza, 3 yaşındaki bir çocuğun hayatına maloldu. 5 yaşındaki Barış, amcasının oğlu 3 yaşındaki Muhammed'le cips almak için bakkala gitti. Alışverişlerini tamamladıktan sonra yol kenarından yürüyerek evlerine yöneldiler. Şoförde dahil hepsi bira içen 4 kişinin bulunduğu beyaz bir Renault Broadway marka otomobil, virajı alamayarak yolun karşısına savruldu. Araç, karşı yöndeki yol kenarında yürüyen Muhammed ve Barış'ı altına alarak sürüklemeye başladı. Küçük çocukları 60 metre sürükleyen aracın içindekiler, çarpıp, sürükledikleri çocukları öylece bırakıp kaçtılar. Hastaneye kaldırılan çocuklardan 3 yaşındaki Muhammed hayatını kaybederken, Barış ise ağır yaralı olarak kurtuldu. Acı haberi alır almaz hastaneye koşan Barış'ın babası Turan Kurum, olayı "Barış kafa travması geçirmiş, kolu ve bacağı kırılmış" diye anlattı. Sigortası olmayan Kurum, hastane masraflarını karşılamak için yeşil kart almaya çalıştığını söyledi.

Bir evlat geldi, diğeri öldü
Trafik cinayetine kurban giden Muhammed Kurum'un ailesi ise aslında Tekirdağ'da yaşıyor. Üçüncü çocukları Esra'nın doğumu için 15 günlüğüne İstanbul'a geldiklerini söyleyen Muhammed'in babası Erol Kurum, Tekirdağ'daki evlerine dönmek için gün sayarken evlat acısıyla yıkıldıklarını ifade etti. Muhammed'in annesi Öznur Kurum ise henüz 10 günlük bebeği Esra ve 1.5 yaşındaki kızı Zeynep'le oğlunu kaybetmenin acısını hafifletmeye çalışıyor.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır