kapat
02.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL



GREENCARD

920 bin dolar geri ödeniyor

Ebru Gündeş geçtiğimiz yıl şirketiyle sözleşmesini fesh etmiş, aldığı 920 bin dolar avans nedeniyle mahkemelik olmuştu. Şimdi avansı taksitlerle geri ödüyor

Ebru Gündeş müzik şirketi Universal ile bağlarını koparırken büyük kavgalar patlak vermişti. Gündeş'in, şirketin genel müdürü Süha Yavuz ile beraberliğini bitirdikten hemen sonra attığı adımlar ortalığı karıştırdı. 5 albümlük anlaşma imzaladığı Neşe Müzik'ten 920 bin dolar avans alan sanatçı, 100 bin dolarlık KDV'nin ödenmediği gerekçesiyle anlaşmasını tek taraflı fesh etti. Patronu Neşe Demirkat ise hukuk savaşı başlattı, "Ona çuvalla para verdim. O parayı geri istiyorum" dedi. Sonra Universal'de yönetim değişti, Ebru da bir başka şirketle anlaştı.

Ama parayı ödemesi gerekiyordu. Ve Universal'in yeni yönetimi ile 920 bin doları geri ödeme konusunda anlaşma sağlandı, ödemeler için bir takvim oluşturuldu. Şirketi ile ilişkisini bitirdikten sonra Erol Köse ile bir albümlük anlaşma imzalayan Gündeş'in bu anlaşması da bitti. Yani şimdi ortada. Ve bu arada sürpriz bir gelişme oldu. Gündeş, 920 bin dolarlık dava nedeniyle karşı karşıya geldiği eski yapımcısı Neşe Demirkat ile barıştı.

YENÄ° KARARLAR ALDI
Ebru Gündeş boşandıktan sonra bir sessizliğe gömüldü. Geçmişin aksine artık daha kapalı bir yaşamı tercih eden Ebru bundan böyle özel hayatı ile ilgili konuşmayacak. Oysa herkes onun avukat sevgilisi Salih Faik Çaka Kul (sağda) ile olan ilişkisini merak ediyor. Eski bakanlardan Emin Kul'un oğlu olan ve serbest avukatlık yapan Çaka Kul'u şimdiye kadar Ebru'nun yanında gören olmadı. Bu da Ebru'nun kararlı tutumundan kaynaklanıyor. İlişkinin çok yeni olmasından dolayı henüz birbirlerini tanıma aşamasında olduklarını ve çok emin olsa bile artık ortalıklarda olmayacağını söylüyor.

Şengül BALIKSIRTI


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır