kapat
02.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL



GREENCARD

Canlı yayında infaz

Mahkemede 6 bin 240 dolarlık (yaklaşık 9 milyar) tazminatı kaybeden adam, karşı tarafın avukatına mermi yağdırdı. Olay kameramanlarca saniye saniye görüntülendi

NE YAPACAÄžINI ÅžAÅžIRDI
Amerika'nın Los Angeles kentinde davayı kaybetmeye dayanamayan 64 yaşındaki William Strier, etrafa dehşet saçtı. Olayı hazmedemeyen, Strier mahkeme çıkışında karşı tarafın avukatı Gerry Curry'yi vurdu. Curry'i takip eden Strier, avukatın arkasından koşup sırtına atladı. Neye uğradığını şaşıran avukat canını kurtarmak için kaçmaya başladı.

AĞACIN ARKASINA GEÇTİ
Ardından da çareyi ağacın arkasında saklanmakta buldu. Tüm bu olaylar olduğu sırada da mahkeme televizyonunun kameramanı olayları saniye saniye kaydediyordu. Birkaç el ateş eden kızgın adam, avukat Curry'yi vurduktan sonra polise teslim oldu. Curry ise ellerini kaldırarak saklandığı ağacın arkasından çıktıktan hemen sonra yere yığıldı.

HAYATÄ° TEHLÄ°KEYÄ° ATLATTI
Yetkililer hastaneye kaldırılan Curry'nin hayati tehlikeyi atlattığını ve durumunun iyi olduğunu açıkladı. Olaya tanık olan bir fotoğrafçı ise "Önce bunun bir kamera şakası olduğunu düşündüm. Fakat adam yere yığıldıktan sonra durumun ciddi olduğunu anladım" dedi. Mahkeme çıkışında avukatı yaralayan Strier cinayete teşebbüsten yargılanacak.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır