kapat
26.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Aykut-Hagi kapışması

Sezona büyük ümitlerle başlayan ama beklediğini bulamayan Hagi'nin Bursa'sı ilk deplasman galibiyeti peşinde. Boğalar ise 5 maç sonra kazanmak istiyor

Şanssızlığa son
Ligde bugünün en dikkat çeken maçlarından biri İstanbulspor'la Bursaspor arasında... Güngören'deki Mimar Yahya Baş Stadı'nda oynanacak maç 13.30'da başlayacak. Bu karşılaşmada, ligin iki genç hocası Aykut Kocaman ile Gheorghe Hagi kozlarını paylaşacak. Ligde ilk 4 maçını kazanan, ancak daha sonra 5 karşılaşmada galibiyet yüzü görmeyen, 3 maçtır da puanı unutan İstanbulspor, Bursa karşısında şeytanın bacağını kırmak istiyor. Sarı-siyahlı takımda sakatlığı düzelen Balili ile cezası sona eren Musa Kuş maç kadrosunda... Futbolcular, iyi oynamalarına rağmen kötü sonuçla aldıklarını belirterek, "Bu kez iyi futbol ve iyi sonuç olacak" dediler.

Deplasmanda sıfır
Geçen sezon son haftada ligde kalan ve bu sezona Hagi'yle ve büyük umutlarla başlayan Bursa ise artık çıkışı başlatmayı hedefliyor.Yeşil-beyazlı ekip, ligde şu ana kadar sadece 1 galibiyet alabildi. Sahasındaki diğer 4 maçta ise rakipleriyle puanları paylaştı. Timsahlar, bu sezon deplasmanda ise hiç yoktu. Bursaspor, 4 dış saha maçında sıfır çekti. Hagi, İstanbulspor maçına galibiyet için gideceklerini belirterek, "Tecrübeli ve çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Rakibimiz, 2-3 yıldır aynı hocayla çalışıyor ve birbirlerini çok iyi tanıyorlar. Ama deplasmanda 3 puan alacağımıza inanıyorum" dedi.

İsmail ANNIKIZIL


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır