kapat
26.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Son aday İskender Önal

Trabzonspor'un bugünkü genel kurulu öncesi Ağaoğlu'nun adaylıktan çekilmesi işleri karıştırdı. Kulüp ileri gelenlerinin dün yaptığı toplantıdan sonra eski asbaşkanlardan İskender Önal başkanlığa adaylığını açıkladı

Trabzonspor'da bugünkü genel kurulda başkan adayı olan Ahmet Ağaoğlu'nun önceki gece "Üzerimde baskı var, dayatma var" diyerek adaylıktan çekilmesi işleri karıştırdı. Ağaoğlu'nun yurtdışında cezaevinde bulunan bir yeraltı liderinin yakın çevresinin baskısıyla yarıştan çekildiği öne sürülüyor. Kongrede Ağaoğlu ile birlikte hareket edecek Mehmet Öksüzoğlu, "Şoktayım. Koltuk sevdam yok. Genel kurulda tek listeden yanayım" dedi. Dün Sadri Şener Sosyal Tesisleri'nde kulüp ileri gelenlerinin biraraya geldiği ve Özkan Sümer ile Faruk Özak'ın da katıldığı toplantıda mevcut durum tartışıldı. Milletvekili Özak, "İyi bir aday çıkarsa, genel kurul yapılmalı. Ama aceleye getirilip yanlış yapılmamalı. Tüzük, genel kurulun ertelenebilmesine müsait" dedi.

Bu gelişmelerin ardından eski asbaşkanlardan İskender Önal, "Başkanlığa adayım. Bu yöndeki baskılara 'Hayır' diyemezdim. Trabzonspor, hiçbir zaman başkansız kalmaz. Gerekirse, kongrenin son gecesinde listeler çıkar" dedi.

Ersin RAMOĞLU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır