kapat
26.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Azrail güzel Elif'i derste yakaladı

Derya Arbaş'ın ani bir kalp kriziyle genç yaşta aramızdan ayrılmasının ardından, Hacettepe Üniversitesi öğrencisi Elif Efendioğlu da derste geçirdiği kalp krizi sonucu öldü

Sinema oyuncusu Derya Arbaş'ın ölümünün ardından, Hacettepe Üniversitesi öğrencisi 22 yaşındaki Elif Efendioğlu da, derste geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İşletme Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Efendioğlu, önceki gün Vergi Hukuku dersine girmek üzere Beytepe Kampüsü'ndeki okuluna geldi. Sabah saat 09.30'da başlayan ders sırasında amfide 150'ye yakın öğrenci bulunuyordu. Prof. Nurettin Bilici'nin verdiği dersin sonuna doğru fenalaşan Elif'in basit bir baygınlık geçirdiği sanıldı.

ANNESİ DE KALP HASTASI ÇIKTI
Prof. Bilici ve arkadaşlarının su içirmeye çalıştıkları Elif, kendine gelmeyince, Hacettepe Üniversitesi Öğrenci Sağlık Merkezi'ne götürüldü. İlk müdahale orada yaptıktan sonra Elif ambulansla Ankara İlkyardım ve Trafik Hastanesi'ne götürüldü. Ambulansta da devam eden müdahale sonuç vermedi ve Elif hayatını kaybetti. Sağlık Merkezi doktorları, Elif'in merkeze geldiğinde yaşamını yitirmiş olduğunu söyledi. 22 yaşındaki Elif Efendioğlu'nun annesinin de kalp hastası olduğu bildirildi.

Ceren BAYAR


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır