kapat
25.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Beşiktaş'ta olağanüstü hal

Menajer Engin "Sparta Prag yenilgisini unuttuk. G.Antep, G.Saray, G.Birliği ve yine S.Prag maçları var. Başarılı olmak için gerekirse sıkıyönetim ilan ederiz"

Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Şampiyonlar Ligi'ndeki Sparta Prag yenilgisi sonrası takımın üstünde oluşan kara bulutları dağıtmak için kolları sıvadı. Futbolda kazanmak kadar, kaybetmenin de olduğunu hatırlatan Engin, "Chelsea'yi yenince, kamuoyunun bizden beklentisi arttı. Sonuçta talihsiz bir yenilgi aldık ama önümüzde daha üç maç var ve biz bu gruptan çıkacağız" dedi.

Engin, Prag yenilgisini artık unutmaları gerektiğini de kaydederek, "Çünkü önümüzde çok zorlu 4 maç var. Ligde Gaziantep, G.Saray ve G.Birliği ile oynayacağız. Bu üç maçın arasında bir de Sparta Prag var. Çok zorlu bir dönem. Bu dönemi atlatmak için kenetlenmek ve her zamankinden daha arzulu oynamak zorundayız. Gerekirse sıkı yönetim ilan edeceğiz" diye konuştu.

Ahmet'i yedirmem
Engin sözlerini Ahmet Dursun ile bitirdi "Ahmet Dursun iyi bir futbolcu. Prag'da kaçırdığı gollerden sonra yenilgi adeta ona maledildi. Ama Ahmet'i kimseye yedirmem."

Fatih DOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır