kapat
25.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Asıl hedef Beşiktaş

Başarısız sonuçlar ve kötü futbol nedeniyle eleştiri aldığında "Yakında düzeleceğiz" diyen Terim'in dedikleri bir bir çıktı. Terim şimdi de takımını 31 Ekim'deki derbiye hazırlıyor

Bize bir derbi zaferi lazım
Ligde ve Avrupa'da peşpeşe gelen başarısız sonuçlar ve umut vermeyen futbol nedeniyle ağır eleştirilere uğrayan Fatih Terim, "Bize zaman lazım. Yakında her şey düzelecek" diyordu. Terim'in dediği çıktı, Galatasaray ligde üst üste 3 galibiyet aldı, Şampiyonlar Ligi'nde de Olympiakos'u yenerek yeniden umutlandı. Yani Terim'in dedikleri bir bir çıktı. Fatih Terim'in şimdi de futbolcularını Beşiktaş derbisine hazırladığı öğrenildi. Terim'in, "Şampiyon olmak için derbileri de kazanmamız gerekiyor. 31 Ekim'de İnönü'de alacağımız bir galibiyet bizi hem zirveye ortak edecek hem de camianın ihtiyacı olan moral-motivasyonu güçlendirecektir" dediği belirtildi.

Gençlere Beylerbeyi yolu
Bu arada tecrübeli hocanın 'En iyi savunma hücumdur' felsefesini Samsun maçıyla birlikte tekrar hayata geçirmeyi düşündüğü ve Samsunspor maçında ofansif anlayışa döneceği öğrenildi. Zaman zaman büyük defans zaafları yaşanmasından rahatsız olan Terim'in takımla yaptığı toplantıda "Madem iyi defans yapamıyoruz o zaman iyi hücum yapacağız" dediği ifade ediliyor. Öte yandan G.Saray'ın yıllar önce bünyesine kattığı Beylerbeyi de Terim'e bağlandı. Terim, Mülayim, Cafercan gibi gençlere 3.Lig'de bu takımda forma giydirecek.

Yaşar YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır