kapat
25.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Pastayı Serhat ve Tuncay kesti

Attığının üç misli gol kaçıran sarı-lacivertli ekip maçın hemen başında Tuncay'la öne geçti. İkinci yarıda Serhat ve Tuncay'ın golleriyle farka gitti. Yağmur altında oynanan maçta ilk golün pasını veren, ikinci ve üçüncü gollerde ise frikikleriyle pozisyon yaratan Van Hooijdonk gizli kahramandı

Zor bir haftanın ardından moral için çıkılan Adana maçı, F.Bahçe adına kolay görünüyordu. Soyunma odası krizi, beraberinde huzursuzluk getirmişti. Tuncay'la van Hooijdonk'un arasındaki gerginliğin yanı sıra Petkov'un formsuzluğu nedeniyle Daum tarafından uyarılması, Kemal'in ilk 11'deki yerini garanti görmemesi, yedek kalanların iddia edilen çeşitli açıklamaları adeta F.Bahçe'de bir kriz yaşatmak isteyenlerin planları gibiydi. Adana savunmasının misafirperver anlayışı ilk yarıda F.Bahçe'ye her türlü kolaylığı da sağlar görüntüdeydi. Sağ kanatta Serhat, bir çok tehlikenin yaratıcısı olurken, arapaslarda da F.Bahçe çok fırsat yakaladı. Bunların bir çoğunda da Tuncay sahnedeydi. 8. dakikada Van Hooijdonk-Tuncay ikilisinin yapımı gol, adeta düşman çatlatıyordu. Sonrasında Tuncay'ın çok iyi pozisyona girip son vuruşlardaki kimi zaman şanssızlık, kimi zaman da beceriksizliğini izledik. Farkın ikiye çıkmaması F.Bhçe'yi sıkıntıya soktu, Adana'yı da sürpriz bir gol için umutlandırdı.

Yusuf nasıl umut?
70'te Daum, bilinen kan değişikliğine gitti. Yusuf'u bu kez Semih'le birlikte oyuna aldı. Hemen akıllara şu soru geldi "Yusuf madem umut oluyor, niye hiç 90 dakika oynatılmaz?" Yapılan değişiklikler rüzgarını hissetirmeden F.Bahçe istediği golü Serhat'la buldu. Serhat golü sonrası yine tribünlere 'Kadıköy'ün Boğası' olduğunu gösterirken; tribünler onun kadar Fabio'nun kaleciden dönen röveşatasını alkışlıyordu.

Üçüncü goldeki Pierre'in serbest vuruşu tribünlerin belki de en çok görmek istediği andı. Çataldan dönen topa Fenerbahçeliler'in üzülmesine yine Tuncay izin vermeyerek farkın son imzası oldu.

Tribünler golleri kutlarken, yine de takımdaki bazı sıkıntılar akıllarda yer aldı. Aurelio'nun topla fazla oynaması, Petkov'un kaçırdığı adamlar, Kemal'in orta alandan kaptırdığı toplar gelecekte baş ağrıtacak gibi. Ama F.Bahçe'nin kim ne derse desin, şartlar ne olursa olsun bu sezon çok önemli bir artısı var Futbolcular kazanmak için yürekten oynayıp ellerinden geleni yapıyorlar. Çok çalışmayla bu da gelecek için en önemli avantaj.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır