kapat
25.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Diana'nın Oscar ödüllü sevgilisi kim?

Uşağı Paul Burrell, Diana'nın Charles'tan ayrıldıktan sonra hayatında 9 erkek olduğunu ve bu isimlerin onun kalbini çalabilmek için sürekli yarıştığını öne sürdü.

"Bir Kraliyet Görevi" adlı kitabında Diana'nın perde arkasındaki sırlarını teker teker ortaya çıkaran Burrell, Prenses'in bu isimleri tıpkı yarıştaki gibi sıraya koyduğunu söyledi. Burrell isimini açıklamasa da Diana'nın listesinde bir numaranın Oscarlı Hollywoodlu bir oyuncuya ait olduğunu ifade ediyor. Diğerlerinin isimleri belli olmasa da aralarında bir roman yazarı, efsanevi bir sporcu, müzisyen, politikacı, müteahhit ve trilyoner bir işadamı bulunuyor.

"EL FAYED'E AŞIK DEĞİLDİ"
Burrell "Centilmen erkek arkadaşlarının konumlarını ve mevkilerini kontrol ederdi. Fakat bir numara hiçbir zaman değişmiyordu. Bazen yarış pistinin kalabalıklaştığına dair espriler yapıyordu" dedi. Öte yandan Burrell, Prenses'in ölümüne yol açan kaza sırasında düşünülenin aksine Mısırlı trilyoner Fayed'e değil Pakistanlı cerrah Hasnat Han'a aşık olduğunu öne sürdü. Prenses ile ölümünden bir gün önce konuştuğunu belirten Burrell "Ben Dodi ile asla evlenmeyeceğini biliyordum. Belki Dodi istemiştir ama o Prenses'in evlenebileceği bir erkek değildi" dedi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır