kapat
02.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Kötü oynuyorum

"Böyle oynarsam eleştirilmem normal. Fizik olarak iyiyim ama hâlâ F.Bahçe'ye adapte olamadım. Yedek kalırsam da sorun yapmam"

F.Bahçe'nin İstanbulspor'dan transfer ettiği ve herkesin 'Aranan kan' diye tanımladığı Selçuk Şahin, kendisi ile ilgili A'dan Z'ye herşeyi SABAH'a anlattı "F.Bahçe ile birlikte G.Saray da beni istedi. Daum'un takımın başına gelmesinden sonra da bana teklif yapıldı. Ama bonservisim İstanbulspor'daydı. Tercihim sorulduğunda F.Bahçe dedim. Seyirci faktörü önemli rol oynadı. Ondan önemlisi Şükrü Saracoğlu Stadı oldu. Böyle bir stad ve seyirci önünde oynamak herkese nasip olmaz ama olay çıkması kötü. Taraftarımız daha sakin olmalı. Onlar bizim en büyük silahımız..

'Ben de memnun değilim'
Bir kere şunu kabul etmeliyim Böyle oynarsam eleştirilmem normal. Yani oyunumdan memnun değilim. Fizik olarak iyiyim ama belli bir düşüş yaşıyorum. Bence nedeni F.Bahçe'ye yeni alışmam. Almanya'da iyiydim ama orası uzaktı. F.Bahçe'nin havasını tam soluyamadım. Bunu şimdi soluyorum. Yani bence adaptasyon dönemi geçiriyorum ama yedek kalırsam da kimseye kızmam. Önce hatayı kendimde ararım ve formayı tekrar giymek için çok çalışırım.

'Daum ile çalışmak zevk'
Size bir şey itiraf edeyim. 65'i İstanbulspor formasıyla olmak üzere Süper Lig'de bugüne kadar 72 maç oynadım. İlk kez G.Birliği maçında oyundan alındım. Yani hep 90 dakika oynamıştım. Elbette tadı kötü bir duygu. Üzüldüm ama hata bendeydi ki hoca böyle bir karar aldı. Saygı duyarım. Daum benim ilk yabancı hocam. Bir kere çok hırslı. Ne istediğini biliyor ve bize bunu çok iyi aktarıyor. Onunla çalışmak oldukça keyifli.

'3-0'ı unutamıyorum'
F.Bahçe'ye gelirken, geçen sezonun kötü izlerinin tamamen silindiğini gördüm. Geçmiş tamamen unutulmuş durumda. Herkes önüne bakıyor. F.Bahçe'de büyük bir arkadaşlık var ve bunda takım kaptanlarımızın da büyük rolü var. 3-0 kaybettiğimiz İstanbulspor maçı beni çok etkiledi.

'Kaptırdığım top tehlike'
Maç sonrası tesislerde Daum, "Bir kaza yaşadık ama erken olması iyi oldu" demişti. Niye kaza yaptığımızı düşünüp durdum. O hafta çok zor geçti. Hala bazen "Biz o maçı yaşadık mı" diye düşünüyorum. Ama İstanbulspor maçında da bence iyi oynamıştık. Önce gol yememeyi hedefliyoruz. Nasıl olsa gol atarız. Hocamız da önceliği savunmaya veriyor. Bu arada ben bu konuda şanssızım. Bu sezon yaptığım hatalar kalemizde ya gol oldu, ya da tehlike.

Van Hooijdonk firma
Gerçekten konuşulduğu kadar büyük bir oyuncu ama farklı biri. Almanya'ya ilk geldiğinde bize, "Ben yıldız değilim, sadece bir takım oyuncusuyum. Beni öyle görmenizi istiyorum" demişti. Gerçekten bu dediğinde ne kadar haklı olduğunu zamanla gösterdi. Onun bu kadar sıcak olmasını beklemiyorduk. Herşeye çok katılımcı. Maçlarda ve idmanlarda bazen sinirlenip kendini kaptırıyor, bağırıp çağırıyor ama sonrasında bizden biri oluveriyor. Şunu söyleyebilirim ki, takımdan soyut yaşasa mutlu olmaz.

" Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi

Sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır