kapat
02.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Ne tükürmesi !

Hakan Şükür maç sonunda Mondragon'a gösterdiği tepki hakkında "Sadece bir soru sordum. Kesinlikle bir tükürme falan olmadı" dedi

Galatasaray-Real Sociedad maçının bitiminde Hakan Şükür ile kaleci Mondragon arasında ilginç bir tartışma yaşandı. Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon ikinci maçında da gol atmayı başaran Hakan, Kolombiyalı kalecinin uzun boyuna rağmen hemen üzerinden yediği gole sinirlenmişti Hakan. Bununla ilgili eleştirisini dile getirdi; Mondragon'un umursamaz tavırlarıyla çileden çıkınca da fotoğraftaki gibi tepkisini gösterdi. Ve bütün Türkiye dün SABAH'ta yayınlanan bu fotoğrafı konuştu.

Prates'in durumu iyi
Hakan Şükür ise, "İkinci golde Kovaçeviç'i tutuyordum. O dışarı çıkınca 'Xabi ile oynayayım çünkü boş kaldı' dedim. Ama bana Kovaçeviç ile oynanmam söylenince Xabi boş pozisyonda golü attı. Mondragon'a maç esnasında 'Çıkıp topu alabilir miydin?' diye sordum. Yabancı dilde bir şeyler söyledi. Onu suçlamıyorum. Çünkü top dışarı kavisli gelmişti; zor bir pozisyondu. Maçtan sonra da sadece bir soru sordum. Tükürme falan olmadı" diye konuştu. Terim'in idmanda futbolcular koşu yaparken kaleci antrenörü Eser Özaltındere ile uzun uzun konuşup Mondragon hakkıda görüş alışverişi yapması dikkat çekti. A.Sebat karşısında kaleyi Aykut'un koruması bekleniyor. MR'ı çekilen Prates'in ciddi bir sorunu olmadığı açıklandı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi

Sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır