kapat
02.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Hiç yakışmadı

G.Saray-R.Sociedad maçı sonrası tribünler ilk kez Fatih Terim'i protesto etti; hatta tek tük pet şişe bile atıldı. Terim de Tamas sorusu üzerine canlı yayını terk etti

"Futbolda dün yoktur"
Tarih 24 Eylül... SABAH yazarı Hıncal Uluç, "Fatih Terim'in zamanı azalıyor" başlıklı şohbetinde "Galatasaray camiasında Fatih Terim'e inananlar hâlâ büyük bir çoğunluk. Ama bana gelen e-mail'lerden anladığım kadarıyla muhalefet de hızla yayılıyor. Terim, kısa zamanda takımı toparlayamazsa bu muhalefet engellenemez boyutlara ulaşır. Sanırım, Fatih Hoca da bunun farkında. Ve zamanının fazla olmadığını biliyor" diyordu.

Bu yazıdan sadece bir hafta sonrası Galatasaray, Olimpiyat Stadı'nda Real Sociedad'a 2-1 kaybedip Şampiyonlar ligi'nde iki maçında sıfır çekince tribünlerdeki sıkıntı iyice yükseldi. Özellikle Tamas tercihi yüzünden Terim'e duyulan tepki maç sonunda deneyimli teknik adama atılan pet şişelerle açığa çıktı. Galatasaray'ı tarihinin en büyük başarılarına taşımış, 4 yıl üst üste şampiyon yapıp UEFA zaferine götürmüş, Avrupa'nın devleri arasına sokmuş bir teknik adama yönelik bu çirkin ve Galatasaray tribünlerine yakışmayan tepki "Futbolda dün yoktur" sözünün kanıtı gibiydi.

Canlı yayında öfke saçtı
İş burada da bitmedi. Fatih Terim, maç sonrası Star muhabiri Ersin Düzen'in sorularını canlı yayınında yanıtlarken milyonların aklındaki soru olan "Neden Tamas'ı seçtiniz?" sorusunda kendini tutamadı ve patladı. "Neden bu çocuğu hedef yapıyorsunuz? Neden Hakan'ın attığı golü sormuyorsunuz?" diyen Terim canlı yayını sinirli bir şekilde terk etti.

Bugün milyonlarca Galatasaraylı ve futbolsever "Terim'e ve Galatasaray'a neler oluyor? Seyircinin ve Terim'in yaptıkları Galatasaray'a yakışıyor mu?" sorularının yanıtını arıyor. SABAH da bu soruları otoritelere yöneltti


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi

Sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır