kapat
02.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Yeniden doğduk

"Bu galibiyet Avrupalı Beşiktaş'ın doğuşudur. Grupta ilk iki için en iddialı takım biziz. Lazio'nun beraberliği bizim için büyük avantaj"

Beşiktaş Teknik Direktörü Lucescu maçın ardından, "Çok iyi hazırlandığımız bir maçtı. Futbolcularım sahada ne dediysem yaptılar. Organize oynadık ve sahaya yüreğimizi koyduk. Çok büyük takımlar gibi oynadık. Kollektif oyunumuz Chelsea'yi zor duruma soktu. İkinci yarı İlhan'sız oyunu daha başka oynamalıydık. Sahanın bütün alanlarını kaplayarak, her yerde kademe yaparak, ekip ruhu ile inanılmaz şeyleri başardık. Benim için çok büyük bir zafer. Bu sonuç Avrupalı Beşiktaş'ın doğuşudur.

"Favorim hâlâ Lazio"
İlhan Mansız'ın kasten iki kere aynı hareketi yapıp, kırmızı kart göreceğini düşünmüyorum. İlkinde hatalı olabilir ama ikincisinde gürültüden düdüğü duymadı. Yine de daha dikkatli olmalıydı. Çocuklar gibi davrandı. Chelsea çok iyi takım ama 24 tane yeni oyuncuları var. Wolverhampton'ı 5-0 yendikleri maçta sahada sadece iki yeni vardı. Ama biz de çok iyi takımız ve 5 ayda sadece 1 kez yenildik. Beni şaşırtan şey Lazio'nun Sparta Prag'tan iki gol yemesi. Grup yeni bir çehre kazandı ama bana göre favori hala Lazio" dedi.

Vahap HACIOĞLU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi

Sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır