kapat
30.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Serhat sevdası

F.Bahçe'nin G.Birliği'ni yendiği maçta yedek soyunan ama 3 puanı getiren golü atan Serhat için kimin yedek kalacağı merak konusu

Tercih yapmak zor
F.Bahçe Teknik Direktörü Daum, bugünlerde "Kazanan takım bozulmaz" kuralı ile Serhat arasında kalmış durumda. Kaçırdığı goller yüzünden eleştirilen genç futbolcuyu, G.Birliği maçında kenarda oturtan Alman hoca, 55. dakikada oyuna aldığı Serhat'ın golü ile kazandığı 3 puan sonrası, "Atamadıkları önemli değil. Ondan vazgeçemem" demişti. Ancak Serhat'ın 11'e dönmesi sarı-lacivertlilerde taşları yerinden oynatacak gibi gözüküyor. Zira ligde 7 maçta 5 galibiyet alan ve en çok gol atan ikinci takım olan F.Bahçe'de "Şu futbolcu yedek kalır" demek zor.

Ümit patladı
Yeni transferlerden Hırvat stoper Tomas ve sol bek Petkov kısa sürede kendilerini kanıtladılar ve ilk 11'e yerleştiler. Yine Tomas'ın gelişi ile defanstan orta sahaya kaydırılan Ümit Özat, yeni yerini hiç yadırgamadı ve önemli eksiklerden birini giderdi. Ayrıca Aurelio, Luciano ve Kemal de şu an çok iyi bir form grafiği yakalamış durumdalar. Yedeklerden de Yusuf'un çıkışı, bir dönem gözden çıkartılan Rebrov'un yükselen formu, Alper, Semih ve Servet gibi gençlerin de her an forma için hazır olması Daum'un seçimini iyice zorlaştırıyor.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi

Sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır