kapat
30.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Sıra Chelsea'de

5-0'lık Trabzonspor galibiyetiyle moral kazanan Beşiktaş, yarınki maçın hazırlıklarına başladı. Hedef, İngiltere'den boş dönmemek

Haftayı 5-0'lık Trabzon galibiyetiyle kapatan Beşiktaş, yarın Chelsea ile deplasmanda oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçının hazırlıklarına başladı. Derbiden büyük bir moralle çıkan siyah-beyazlılar, Londra'dan mutlaka puanla döneceklerini söylediler.

Kaptan Tayfur, "Londra'dan puan veya puanlarla ayrılacağımıza inanıyorum" dedi. A.Hassan ise "Beraberlik iyi sonuç. Ama kazanabiliriz de" diye konuştu. Teknik direktör Lucescu, Chelsea maçı kadrosuna 22 oyuncu aldı. Sakatlıkları düzelen A.Dursun'la Yasin Sülün'de kadroya girdi.

Sinan idmanda sakatlandı
Dünkü idmanda sol ayağından sakatlık geçiren Sinan'ın durumu bugün netleşecek. Lucescu, 5-0'lık galibiyet için "Keşke maç 2-0 bitseydi. 90 dakikayı 11'e 11 tamamlamak isterdim. Chelsea maçı öncesi bu bizim için daha iyi olurdu. Futbolcularım da gerçek güçlerini görebilirlerdi. 5-0, gerçeği yansıtmıyor. Futbolcularımı motive etmekte zorlanacağım"dedi.

Fatih DOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi

Sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır