kapat
30.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Baba aileyi dağıttı

Alkollü baba, uyguladığı şiddetle ailesinin dağılmasına yol açtı. Dövdüğü 5 ve 7 yaşlarındaki iki oğlunu Çocuk Esirgeme Kurumu korumaya aldı. Sürekli dayak yiyen eşi de ailesinin yanına sığındı

Tuzla'da 5 yaşındaki oğlu B.A.'yı feci şekilde döverek hastanelik eden Abdülrezzak A.'nın, eşi Neslihan A. ile diğer oğlunu da sık sık dövdüğü ortaya çıktı. Eşinin dayaklarına dayanamayıp ailesinin yanına sığınan Neslihan A.'nın, boşanma davası açtığı öğrenildi.

Neslihan A. küçük oğlunun başından geçenleri duyar duymaz hastaneye koştu. Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan oğlunun başından ayrılmayan anne, eşini terkederek, babasının yanına yerleştiğini, boşanmak için mahkemeye başvurduğunu anlattı. Neslihan A, "Babası dün buraya geldi. Gitmesini söyledim. Hastanenin içinde bile dövmeye kalktı'' dedi. Devletin eşini cezalandırmasını isteyen Neslihan A., "Beni ve ailemi telefonla tehdit ediyor. Korkuyorum. Devlet bize sahip çıksın'' diye konuştu.

ARTIK KORUMA ALTINDALAR
Dayak nedeniyle hastanelik olan B.A. dün ameliyat edildi. A.'nın 2 yerinde kırık bulunan sağ omuz başına platin takıldı. Küçük B.A., "Babam beni sopayla dövdü. Çok korkuyorum. Bizi sürekli dövüyor. Evden dışarı çıkmamamızı istiyor'' dedi.

Öte yandan İl Sağlık Müdürü Kahraman Eroğlu, tedavisi tamamlandıktan sonra B.A. ve ağabeyinin koruma altına alınacağını bildirdi. Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Güldal Akşit'in olayla yakından ilgilendiğini de sözlerine ekleyen Eroğlu, baba Abdülrezzak A. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını kaydetti.

Yalçın BEL


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi

Sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır