kapat
30.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

"Perihan karıncayı bile incitmez"

Perihan Ak'ın anne ve babası, "O eşini severdi" diyerek kızlarını savunuyor

Adana vahşetini azmettirmekten sorgusu devam eden Perihan Ak'ın annesi Güllü ve babası İbrahim Kütük ise, kızlarını savundu. Kızlarının asla böyle bir şey yapmayacağını belirten Kütük çifti, "O kocasını çok severdi" dedi.

Olayı damadının kaybolmasından dört gün sonra duyduklarını ve hemen Kozan'ın Zerdali köyünden kızlarının yanına geldiklerini söyleyen Güllü Kütük, şöyle konuştu "Hasan, kocamın teyzesinin oğlu. Çocuklarımız birlikte büyüdüler. Birbirlerini tanıyorlar. Hasan'ı oğlum gibi severim. Kızımla Hasan'ın arasında hiçbir sorun olduğunu sanmıyorum. Olsa bunu duyardım, bilirdim. Benim kızım bu eve 3 yıl önce gelin geldi. O günden itibaren nereye gitse kocasıyla birlikte gider, beraber yer, beraber içerler. Kızımın nasıl bir insan olduğunu bütün mahalleli komşuları biliyor. Bir tane 'kötü' diyen yok. Evine giren yabancı insan yok. Kendisi olur olmaz yerde dışarı çıkmaz, gezmeye gitmez. Birbirlerine güvenen ve seven insanlardı."

HEPİMİZ PERİŞAN OLDUK
Kızının üç günden beri gözaltında tutulduğunu, 16 aylık kızı Serenay'ın her gün akrabaları tarafından Jandarma Komutanlığı'na götürülüp annesi tarafından emzirildiğini söyleyen anne Güllü Kütük, "Zor günler geçiriyoruz" diyerek gerçeğin ortaya çıkacağını savundu "Kızım orada perişan, çocuğu burada perişan. Eğer kanun varsa, kanun adamları doğrusunu yapmak ya da cinayetlerin failini ortaya çıkartmak istiyorsa, insanların yüzüne baksınlar. Kimin doğru kimin yalan söylediği ortaya çıkar. Benim kızım katil olamaz. Kocasından başka hiçbir erkeği de tanımamıştır."


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi

Sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır