kapat
30.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Seks skandalı siyasi kriz çıkardı

400 Japon turistin Çin'in Japon işgalinden kurtulduğu gün olan18 Eylül'de 500 Çinli fahişeyle parti yapması ortalığı karıştırdı

JAPONLAR KASITLI MI YAPTI!
Japonya ile Çin arasında seks partisi skandalı yaşanıyor. Birçok tutuklama ve karşılıklı sert açıklamalara varan kriz, Çin'in güneyindeki Zhuhai kentinde yaşandı. 400 kadar Japon turist, 500 kadar Çinli fahişeyle 5 yıldızlı bir otelde parti verip birlikte oldu. Ancak mesele, partinin Japonya'nın Çin'i 1931'deki işgalinin yıldönümü olan 18 Eylül gününe denk gelmesiydi. Bunun kasıtlı planlanmış bir hareket olduğunu öne süren Çinli yetkililer derhal harekete geçti.

YÜZLERCE KİŞİYİ TUTUKLADILAR
Fahişeliğin yasak olduğu Çin'de polis, birçok kişiyi gözaltına aldı. Guangdong eyaleti yetkilileri, tutuklananlar arasında Japon turistler olup olmadığı konusunda bilgi vermedi. Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü olayı "iğrenç ve mide bulandırıcı" sözleriyle niteleyerek "Çin'e gelen yabancılar Çin yasalarına saygılı olmak zorunda" açıklamasında bulundu. Japon hükümet yetkilileri ise olayı soruşturduklarını ve ayrıntıları öğrenmeye çalıştıklarını belirtti.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi

Sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır