kapat
27.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL



GREENCARD

Beşiktaş provası

Çarşamba gecesi Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ı konuk edecek olan Chelsea, provayı Alpay'lı Aston Villa'ya karşı yapacak

Çarşamba akşamı Beşiktaş'ı Şampiyonlar Ligi maçında ağırlayacak olan Chelsea, son provayı bugün 17.00'de Alpay'ın takımı Aston Villa önünde yapacak. Karşılaşma NTV'den canlı olarak yayınlanacak.

Ligde fırtına gibi esen ve oynadığı 5 maçta 13 puan toplayan Chelsea, 1 maç eksiğiyle ikinci sırada yer alıyor. Yıldızlar topluluğunda menajer Claudio Ranieri istediği oyuncuyu dinlendirme şansına sahip olabiliyor. Çünkü elinde çok geniş bir kadro bulunuyor.

Alpay Özalan grip
Ranieri geçen hafta Wolverhampton maçında Veron ve Mutu'yu kadroya almamış Crespo'yu yedek tutmuştu. O maça forvette Hasselbaink-Gudjohnsen forvetiyle başlayan Chelsea, ilerleyen bölümde Crespo'nun da girişiyle 5-0 galip gelmişti. Beşiktaş maçını düşünerek Ranieri'nin kadroda birtakım değişiklikler yapması bekleniyor. Chelsea'nin rakibi Aston Villa'da geçen hafta gol atan Alpay Premier Lig'de ilk kez golle tanıştı. Oyuncumuz grip olduğu için Chelsea maçında forma giyemeyebilir.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi

Sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır