kapat
27.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL



GREENCARD

Nihat atv'de

20.30'da Bilbao'da oynanacak Bask derbisinde gözler Nihat'ta olacak. Sociedad, G.Saray maçı öncesinde eksiklerini görecek

ATV'de ilk maç bu akşam
İspanya Ligi'nde Real Sociedad, bu akşam saat 20.30'da ezeli rakibi Athletic Bilbao ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Bu karşılaşmanın önemli bir özelliği de İspanya Ligi yayınlarını alan ATV'nin naklen vereceği ilk maç olması.

Geçen sezon 3-0, bir önceki sezon ise 2-1 yenildiği San Mames'te üç puan arayacak mavi-beyazlılarda Nihat ilk 11'de forma giyecek. Üç haftadır sakatlığı sebebiyle oynayamayan De Pedro da Bilbao'ya karşı ilk 11'de görev yapacak. Teknik direktör Raynald Denoueix'in şans vermesi halinde Alkiza da eski takımı Bilbao'ya karşı ilk kez sahaya çıkacak.

Rakipten büyük övgü
Real Sociedad, Salı akşamı G.Saray ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde eksiklerini Athletic Bilbao önünde görecek. Son iki maçında iki galibiyet alan Sociedad beşinci haftaya sekiz puanla dördüncü sırada girerken, Athletic Bilbao zorlu maç öncesi dört puanla 12. sırada bulunuyor. Bilbao'nun teknik direktörü Ernesto Valverde, "En büyük rakibimiz olmalarına karşın, şunu açık yüreklilikle söyleyeyim. Sociedad geçen sezon herkese büyük bir ders verdi" dedi.

Galip ÖZTÜRK


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi

Sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır