kapat
27.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL



GREENCARD

Sergen tartışması

Yıldız oyuncunun hafta içinde üç gün boyunca bir bara gittiğini söyleyen Kanat, Sergen'e futbol adına 'Toparlan' çağrısı yaptı

Beşiktaş'a yıllar sonra geçen sezonun başında geri dönen ve siyah-beyazlı takımın şampiyonluğunda önemli rol oynayan Sergen Yalçın, bu sezon yine bir düşüş içinde. Tecrübeli oyuncu, neredeyse sürekli sakat. Ve bu konudaki hakim kanı da Sergen'in, profesyonelliğe uygun yaşamadığı için sorunlardan kurtulamadığı şeklinde. Bir türlü ideal kilosuna inemeyen, bu sezon hiçbir maçta 90 dakika forma giyemeyen, yıldız oyuncuyu, Beşiktaş camiası hasretle bekliyor. Ancak Sergen, futbolundan çok, özel yaşamı ile gündeme geliyor.

3 gün Beyoğlu'nda
Bu konudaki son bombayı yazarımız Kazım Kanat patlattı. Kanat, dünkü SABAH'ta yer alan köşesinde özetle "Beyoğlu'nun arka sokaklarında Akademi 14 diye aykırı bir gece kulübü var. Ben bilmezdim, Sergen sayesinde öğrendim. Dediler ki, 'Sergen hafta içi 3 gün gece yarısına kadar burada eğlendi.' Buraya kadar özel hayattır, beni ilgilendirmez. Ama futbol hayatın hepimizindir Sergen. Beşiktaş'ın saha ihtiyacı olduğu şu günlerde, Ümraniye'de değil de Beyoğlu'nda olman bizi üzer" diye yazdı. Bundan sonra da tartışma başladı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi

Sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır