kapat
27.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL



GREENCARD

Ne ÅŸampiyonluÄŸu!

"G.Saray'ı yeniden yapılandırmak için geldim. Şampiyonluk kovalayan bir hoca olarak görülmek istemiyorum. Kendimi kanıtlamaya ihtiyacım yok."

"Yüreğini ateşe uzat"
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Adanaspor karşılaşmasından sonra ilginç açıklamalar yaptı "Ligin ilk haftalarında aldığımız sonuçlardan sonra futbolculara farklı davranışlara girmek zorunda kaldık. Bazı şeyler söyledik. Bizi anlayan, dinleyenlerle yola devam edeceğimizi söyledik. G.Saray'da koşan, mücadele eden, yüreğini ateşe koyan futbolcuların forma giyeceğini anlattık. Adanaspor karşısında da bu prensiplere uygun bir G.Saray seyrettirdik. Rakibe 90 dakika gol pozisyonu vermeden kazandık."

"Payeye ihtiyacım yok"
Terim, kendisini şampiyonluk kovalayan bir hoca olarak görmediğini de sözlerine ekleyerek, "Benim G.Saray'a ikinci kez gelişimin sebebi yeniden yapılanmadır. Fatih Terim'in kendisini kanıtlamak için ne şampiyonluğa, ne de Avrupa'da kupa kazanmaya ihtiyacı vardır. Bunların hepsini yaptık. Yeni bir G.Saray yaratmaya çalışıyoruz. Bunu da yavaş yavaş yaratıyoruz. Bundan sonra G.Saray'ı sürekli daha iyiye giderken göreceksiniz" dedi.

Basın toplantısında olay!
Maç sonrası basın toplantısında bir kişi "Hocam geçen hafta hakemden şikayetçiydiniz, bugün beğendiniz mi?" diye sorunca Terim öfkelendi. Bu kişinin bir taraftar olduğu ortaya çıkınca iyice küplere binen Terim, "Burada ne arıyorsun, uzaklaş buradan" diyerek bu taraftarın üzerine yürüdü. Sonra bu şahıs dışarı çıkarıldı.

Yaşar YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi

Sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır