kapat
27.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°
limasollu
TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL



GREENCARD

HemÅŸehri morali

Terim, sakatlıklar ve R.Sociedad sınavı nedeniyle farklı bir 11 sahaya sürdü. 3. dakikada Volkan perdeyi açtı. 34'te Cihan ikiledi. Adana, direkten dönen tek şutu dışında kayıptı

Son üç resmi maçında sadece bir beraberlik alabilen Galatasaray, Adana'da moral ve üç puan buldu. Sürpriz bir 11'le sahaya çıkan G.Saray'da sol bekte görevlendirilen Orhan Ak'a orta alanda yardımcı bir sol ayak olmayınca, sarı-kırmızılılar bu kanadı uzun süre hiç kullanmadı ve iki golünü de sağ kanattan geliştirdiği akınlarla buldu. Başta Cihan olmak üzere, orta alan futbolcularının forvete destek verme çabaları, G.Saray'ın ileride çoğalabilmesini sağladı. Nitekim böyle bir pozisyonda Cihan farkı ikiye çıkaran isim oldu. Ama bu golde aslan payı, arka arkaya oynadıklarında sağ kanadı iyi kullanan Sabri-Prates ikilisinindi.

İkinci yarıda temposu düşen Galatasaray'a Fatih Terim peş peşe iki değişiklikle müdahele etti. Murat Erdoğan ve Bratu oyuna saman alevi gibi kısa süren bir hareket getirdi. Murat'ın bir "Al da at pasını" Bratu nasıl kaçırdı; kimse anlayamadı.

Hakem Ali Aydın, yağdırdığı kartlarla yıldız olmuştu. Ama dün ilk yarıda Timur'un Hakan Şükür'ün formasına yapışıp saniyelerce çekmesine ve Orhan Ak'ın topsuz alanda rakibine yaptığı harekete kart göstermeyerek eski formundan (!) uzak olduğunu kanıtladı.

Adana'da kazanan Galatasaray için maçın kötü gidişe dur deme anlamını mı taşıdığı, yoksa sadece bir mola mı olduğunu belirlemek güç. İlk kez gol yemeyen G.Saray'a karşı Adana'nın ilk şutunu 27. dakikada çekebildiğini ve çerçeveyi ilk kez 63'te tutturabildiğini hatırlatalım. Mali sorunları yüzünden futbolu unutmuş, fişi çekmiş bir görüntü veren Adana'yı yenmek, 3 puan ve moral dışında fazla anlam taşımıyor.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi

Sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır