kapat
10.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Sözümüz söz

100 milyon dolarlık stat kredisinde bir sorun bulunmadığını açıklayan sarı-kırmızılılar, 2005'teki 100.Yıl'a yeni Ali Sami Yen Stadı'nda girmeyi planlıyor

Mevzuat hızla ilerliyor
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu, yeni Ali Sami Yen Stadı projesi kapsamında daha önce imzalanan 100 milyon dolarlık kredi ile ilgili problem bulunmadığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yönetim kurulu imzasıyla yapılan açıklamada, "100 milyon dolarlık kredi ile ilgili bugüne kadar herhangi bir sıkıntı yaşanmamıştır. Kredi ile ilgili mevzuat hızla ilerlemektedir" denilerek, bunun aksi yönünde basına yansıyan haberlerin gerçekleri yansıtmadığı ileri sürdü.

Yıldönümü yeni statta
Anjiyo sonrası doktorlar tarafından iki haftalık istirahat verilen Başkan Özhan Canaydın, bir süre önce verdiği demeçte Ali Sami Yen Stadı'nı 100.Yıl'a yetiştireceklerini ve Galatasaray tarihindeki bu önemli yıl dönümünün yeni statta kutlanacağını söylemişti. Faruk Süren ve Mehmet Cansun yönetimlerinin seçim kaybetmesine yol açan stat projesine Özhan Canaydın'ın büyük önem verdiği biliniyor. Galatasaray'ın resmi internet sitesindeki dünkü açıklama da Canaydın yönetiminin stat projesi konusundaki kararlılığını göstermiş oldu.

Mondragon yedek kaldı
Öte yandan Galatasaray, Konyaspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla sürdürdü. Sarı-kırmızılılar bugünden itibaren milli takımlardan gelen oyuncuların katılımı ile eksiklerini büyük ölçüde giderecek, Perşembe gününden itibaren de tam kadro ile çalışacak. Bu arada Mondragon milli takımında yedeğe düştü. 2006 Dünya Kupası elemelerinde Kolombiya, Brezilya'ya 2-1 yenilirken Mondragon, Cordoba'nın yedeği olarak kulübede oturdu.

Yaşar YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır