kapat
10.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

İngiltere'de kart kumarı

Kart limitindeki Beckham, Campbell ve Gerrard'ın Liechtenstein'a karşı oynamaları bekleniyor. Bu üçlüden kart gören Türkiye maçında yok

Orta sahada sıkıntı
Euro-2004 elemelerinde İngiltere bugün Manchester'da Liechtenstein'ı ağırlıyor. 22.00'de başlayacak karşılaşmayı Danimarkalı Knud Erik Fisker yönetecek ve maç Kanal D'den canlı olarak yayınlanacak. Scholes, Butt ve Sinclair sakat olduğu için teknik direktör Eriksson'un kart limitindeki bazı aslarını riske etmesi bekleniyor. İngiltere'de David Beckham, Steven Gerrard ve Sol Campbell bugün kart görürlerse 11 Ekim'de Türkiye'ye karşı oynamayacak.

Rekor kıracaklar
1966'da Dünya Kupası'nı kazandıkları dönemde üst üste 7 maç kazanan İngiltere, Liechtenstein'ı devirirse bu rekoru 8 galibiyetle kıracak. İngiltere Milli Takımı'nın kaptanı Beckham eğer oynarsa - Real Madrid'e transferi sonrası Old Trafford'daki ilk maçına çıkacak. 28 yaşındaki yıldız, "Kart limitinde olmama rağmen oynamak istiyorum" dedi. Grubumuzdaki öteki maçta Slovakya, Makedonya'yı 21.15'te Zilina'da konuk edecek.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır