kapat
10.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

İngiltere düşünsün

Güneş, İrlanda karşısındaki prova maçında eksikleri açıkça gördüklerini belirterek, "Kolay goller yedik ama takımın genelinden memnunum" dedi

Zaafımız defansta
Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Güzel bir dostluk maçıydı. Rakibe pozisyon vermediğimiz bir anda gol yedik. Maç boyunca pas yapmaya çalıştık ancak topları öne iyi kullanamadık. İyi bir test oldu. Takımın genelinden memnunum. İki kaleci değişiminde iki pozisyon verdik. Az sayıda pozisyon vermemize rağmen bu bize pahalıya mal oldu. Son golde pozisyon auttu, top elle düzeltildi. Yine de kalabalık olduğumuz yerde gol yememeliydik. Bu maçtan elbette İngiltere bir sonuç çıkartacak. Bu gecenin yıldızı, tribünleri dolduran seyircilerdi" açıklamasını yaptı.

Mick Jagger'dan övgü
Türk Milli Takımı ile aynı otelde kalan ünlü şarkıcı Mick Jagger'ın "Sizi yakından izliyorum ve çok beğeniyorum. Umarım 11 Ekim'de iki ülke güzel bir müsabaka oynar" sözleri teknik heyeti keyiflendirdi. Maçtan sonra özel uçakla Dublin'den ayrılan kafile sabaha karşı İstanbul'a geldi. 27 bin seyircinin 200 kadarı Türk'tü.

Haydar PINARCI


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır