kapat
10.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Özer, seni hiç unutmayacağız

Genç yaşta, talihsiz bir kazayla aramızdan ayrılan Merkez Haber Ajansı'nın başarılı muhabirlerinden Özer Kılıç (27), memleketi Sivas'ta arkadaşlarının ve yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

Antalya'dan önceki akşam Sivas'ın Yukarıçulha Köyü'ne getirilen Kılıç'ın burada düzenlenen cenaze törenine ailesi, çok sayıda meslektaşı ve yakını katıldı.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'ndeki eğitiminin ardından 1999 yılında SABAH Gazetesi'nde mesleğe başlayan Kılıç, uzun süre istihbarat servisinde gece muhabirliği yaptı. Dürüstlüğü ve açık sözlülüğüyle bilinen ve arkadaşları arasında çok sevilen Özer Kılıç, gece muhabirliğinde birçok başarılı habere imza attı. Kılıç, geçtiğimiz yıl askerliğini kısa dönem er olarak tamamladıktan sonra tekrar görevinin başına döndü ve polis-adliye haberlerindeki başarısını sürdürdü. Tatil için gittiği Antalya'dan önceki gün ölüm haberinin gelmesi SABAH camiasını şok etti. Yeni güne ve bundan sonraki günlere Özer'siz başlayacak olmak tüm arkadaşlarının yüreğini yakarken, herkesin dilinden düşen tek cümle "Ölüm sana yakışmadı Özer" oldu.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır