kapat
10.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Morgdan canlı çıktı

Batman'da meydana gelen kazadan sonra öldü sanılarak Devlet Hastanesi morguna kaldırılan genç kız, çığlık atınca yaşadığı ortaya çıktı. Yaralı kız, "Yatan ölüleri görünce korkup, çığlık attım. Görevliler kurtardı" dedi

Batman'da tarım işçilerini taşıyan kamyonun devrilmesi sonucu yaralanarak kendinden geçen bir kızın, öldü sanılarak morga kaldırıldığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz cuma günü üç kişinin ölümü, 20 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kazada, ayak, bel ve omuz kemikleri kırılan ve kendinden geçen Aynur Kayri, Batman Devlet Hastanesi'nde nabız atışlarının durduğu gerekçesiyle morga kaldırıldı.

Koridorda yükselen çığlık ve ağlama sesleriyle bir anda kendine gelen, ancak etrafındaki hareketsiz yatan insanları görerek öldüğünü düşününce çığlık atan genç kız, morga giren hastane personeli tarafından son anda fark edildi.

YANIMDA ÜÇ CESET VARDI
Çalıştıkları pamuk tarlasından evlerine dönmek için kamyona bindiklerini belirten Aynur Kayri, yaşadıklarını şöyle anlattı "Bir anda ne olduğunu anlamadığım bir gürültü oldu.

Sonra fırladığımı hatırlıyorum. Bir ara çığlık ve ağlama sesleri duydum. Bu arada çok üşüyordum. Yanımda üç ceset vardı. Çok korkmuştum. 'Acaba ben de öldüm mü?' diye içimden geçiriyordum. Çığlık attım ve o anda kapı açıldı. Bir iki beyaz önlüklü geldi. Gözlerim açıktı. Birden 'bu kız yaşıyor' dediler. Daha sonra beni acil servise alıp, sonra da bir takım filmler çektiler. Hayatımda ilk kez bu kadar korktum."

'BU BİR MUCİZE'
Anne Şahide Kayri, kızının morgda kendine gelmesini bir mucize olarak değerlendirdi. Kızının bulunduğu aracın kaza yaptığını duyunca çok korktuğunu ve ağladığını belirten Kayri, "Kızımın yaşadığını duyunca tüm dünya benim oldu.

Ölümü o an daha iyi anladım. Bir daha kızımı çapa, pamuk toplama gibi işlere göndermeyeceğim. Günlük kazandığı 7.5 milyon liraydı. Gerçi geçimimize çok yarıyordu. Ama bu korku ve yaşadıklarımdan sonra onu bir daha asla göndermeyeceğim" dedi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır