kapat
10.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Başına araba düştü

Bursa'da tekstil işçisi genç kadın, takla atarak metro çıkışına düşen otomobilin altında kalarak can verdi

Bir tekstil fabrikasında çalışan 28 yaşındaki Necla Özgür, ancak filmlerde rastalanabilecek bir trafik kazası sonucu yaşama veda etti. Bursaray İhsaniye İstasyonu'ndan çıkarak evine gitmeye çalışan genç kadın, trafik kazası yaptıktan sonra takla atarak istasyon girişine düşen otomobilin altında kalarak can verdi.

Kaza Mudanya Yolu Bursaray İhsaniye İstasyonu çıkışında yaşandı. Tekstil işçisi Necla Özgür, iş çıkışı metroya binerek, evinin yakınlarındaki istasyonda indi. Genç kadın hızlı adımlarla merdivenleri çıktığında karşılaşacağı acı sondan habersizdi.

KAZADAN KORKUYORDU
Bu sırada, Bursa'ya doğru gelen Çetin Baçan'ın kullandığı 16 AP 281 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı ve takla atarak, büyük metro çıkışına çarptı. Trafik kazalarından korktuğu için metroyu kullandığı öğrenilen talihsiz kadın, bir anda ne olduğunu bile anlayamadan otomobilin altında ezildi.

Kanlar içinde kalan 28 yaşındaki Necla Özgür, kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Talihsiz kadının eşi Ercan Özgür'ün de bundan tam bir yıl önce yakalandığı kanser hastalığından hayatını kaybettiği, Necla Özgür'ün o günden bu yana çok sevdiği eşini kaybetmenin üzüntüsüyle yaşadığı bildirildi. Kazada ağır yaralanan araç sürücüsü Çetin Baçan ise tutuklandı.

İsmet ACAR


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır