kapat
08.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Gizledik, kâra geçtik

F.Bahçe Başkanı Yıldırım, transfer çalışmalarından memnuniyetini dile getirirken, "Belki de kulüp tarihinde ilk kez medyada tartışılmadan, fiyatı artmadan oyuncu aldık" dedi

Ne güzel oluyormuş?
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeni sezon için yaptıkları transfer çalışmalarını gizli yürütmenin büyük faydasını gördüklerini söyledi. F.Bahçe Dergisi'ne açıklama yapan Yıldırım, "Belki de kulüp tarihinde ilk kez yaptığımız transferler medyada tartışılmadan, futbolcunun fiyatı artmadan gerçekleştirildi" dedi. Basında kulaktan dolma bilgilerle transfer ücretlerinin abartıldığından yakınan Yıldırım, "Aksayan tek şey budur. Belge ve bilgiye dayanmayan haberler kulübümüze zarar vermektedir" yorumunda bulundu.

Daum istiyor, alıyoruz
Yapılan tüm transferleri Daum'un istediğini söyleyen Fenerbahçe Başkanı, "Talip olduğumuz bir çok oyuncunun satılık olmaması bizim için handikaptı. Bu yıl hem oyuncuları, hem de kulüplerini ikna etmek gibi zor bir misyon yüklendik. Transferlerin geciktiği yolunda eleştiriler yapılabilir. Ama unutulmasın biz Daum'un istediklerini yerine getiriyoruz" ifadesini kullandı. Başarının camianın katkısıyla mümkün olduğunu da vurgulayan Yıldırım, "Geçen yılki tabloya rağmen bu sene kombinelere olan ilgi doğru yolda olduğumuzu gösteriyor" diye konuştu.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır